szégyellős lány gólyatábor vetkőzés striptease

A főiskolai gólyatáborban belekeveredtem egy vetkőzős feladatba. Az egész évfolyam látott engem meztelenül. Nem ez volt az egyezség, visszaéltek a bizalmammal a szervezők, mégis én voltam az, aki évekig szégyenkezett emiatt.

Mára már eljutottam odáig, hogy a nyilvánosság előtt is felvállaljam a történteket. Már nem érzem azt, hogy az én szégyenem volt mindez, hanem inkább azoké, akik visszaéltek egy 18 éves lány tapasztalatlanságával.

gólyatábori vetkőzés PoliLili Ébredő Szexualitás

Hogy mi volt az indítékuk, azt nem tudom. Szórakoztatta őket? Vagy tényleg arra éheztek, hogy lássanak engem ruha nélkül?

A következő években is megismétlődött a feladat. Igaz, kicsit máshogy, de általában volt legalább egy lány, akinek a vetkőzése emlékezetes maradt. Hogy hányunk számára vált ez traumává, azt nem tudom, de még magamat is rajtakaptam, hogy úgy hivatkozom a következő évi lányra, hogy a „vetkőzős csaj”. Még én is megbélyegeztem gondolatban. Egyszerre éreztem vele együtt, és ítélkeztem fölötte…

Szégyellős lány, gólyatábori vetkőzés utáni szégyen, striptease

Fotó: Priscilla Du Preez, Unsplash

Az ehhez hasonló életesemények sokunknál a szexuális életünkre is hatással lesznek. Sok évfolyamtársam kurvának gondolt ezek után, amikor épp, hogy nehézségeim voltak a szexszel, és ez az ellentét konfliktust okozott bennem. Szexmániásnak képzeltek, de nem voltam az. Vágytam rá, hogy szabadon tudjak szexelni, de nem voltam képes rá. Megbélyegeztek valamiért, ami nem voltam. És bántam, amit tettem, mintha az én hibám lett volna. Azokra viszont, akik az egészet kitalálták, és akik csapdába csaltak, és akik mindezt felvették videóra, és közreadták, talán senki sem gondolt rossz érzéssel.

Mára már nem bánt, megbékéltem azzal, amit tettem. Viszont nagyon szeretném, hogy más lányokkal és fiúkkal ne történjen ez meg a jövőben. Kedves szervezők, kedves felsőbbévesek! Figyeljetek oda a gólyáitokra!

Ha te is kerültél hasonló helyzetbe, és szeretnél elfogadó közegben foglalkozni a témával, jó szívvel ajánlom az önismereti csoportjaimat és táboraimat erre a célra (is).