Hogyan érhető el a G-pont?

Csoda érzés a G-ponti orgazmus. Nem mondom, hogy felsőbbrendű a többinél, de mennyei. Sajnos csak párszor volt benne részem, így aztán nagyon szeretném megtanulni, hogyan lehet felébreszteni ezt a részét a hüvelyemnek.

Azt mondják, az orgazmust is tanulni kell. Gyakorlással, kísérletezéssel javul. Csörgits Kinga, alternatív szexuálterapeuta is erre utalt. És tényleg így érzem én is. Gyakorolnom kell az ellazulást, a gátlások elengedését, illetve kitapasztalni, mi az, ami igazán jól esik.

Hogyan érhető el a G-pont? blog bejegyzés
Fotó: Karina Vorozheeva, Unsplash

Zágon videója is segített. Azt mondja, sima misszionárius pózban nem nagyon lehet elérni a G-pontot. Egyszerűen az nem az a szög, úgy elbújik a G-pont. Így aztán a legutóbbi szeretkezéskor elkezdtem megemelgetni a csípőm. Elég nehéz póz volt, néha belegörcsölt a combom, de rengeteget segített abban, hogy jobban tudjam élvezni a behatolást. Persze tudom, ez egy popsi alá tolt párnával is megoldható, de sokat hozzátett az is, hogy én pluszban mozoghattam, én is részt vettem a ritmus és a szög kialakításában.

Nagyon sok szó esik majd erről a témáról a szeptember 19-re szervezett előadáson. Ha érdekel, jelentkezz hamar, hogy ne maradj le az elővételi kedvezményről!