Hogyan szexeljünk otthonról idegenekkel?

Vendégcikk a szexchatelésről

A karantén befagyasztotta az ismerkedést, sok szingli otthon maradt egyedül, magányosan és kiéhezve. Olyanok is vannak, akik elszakadtak a párjuktól, például mert ő más országban él. Mit lehet ilyenkor tenni? Marad a virtuális szex. Fogadjátok szeretettel egy olvasóm, Bertalan (álnév) személyes írását a szexchat-ről.

„Néhány évvel ezelőtt próbáltam ki először a szexchatelést. Akkoriban nem volt kivel beszélgetnem a szexről és a vágyaimról, viszont szerettem volna beszélgetőpartnert találni ebben a témában, így kötöttem ki egy szexchat oldalon.

Hamar ki is derült, hogy itt nagyon sokféleképpen lehet beszélgetni a szexről. Például sokan szeretnek elrugaszkodni a valóságtól, és különböző helyzeteket kitalálva beszélgetni arról, hogy a fantáziánkban hogy nézünk ki, mi van épp rajtunk, mit csinálnánk a másikkal, ha itt lenne, stb. Az egyik ilyen kedvenc fantáziámban egy üveg borral a kezemben kopogtattam be a chatpartneremhez, aki meztelenül nyitott nekem ajtót. Ebből aztán egy egészen hosszúra elnyújtott, de annál izgatóbb történetet alakítottunk ki együtt.

Fotó: Daniel KorpaiUnsplash

Én akkor élvezem a legjobban a szexchatet, ha sikerül olyan témát találni a partnerrel, amiben mindketten el tudunk merülni. Egyik alkalommal egy olyan lánnyal chateltem, aki imádta, ha utasítgatják, én meg szeretek irányítani az ágyban, úgyhogy nagyon jó dinamika alakult ki közöttünk. Én adtam neki az utasításokat, ő pedig (elmondása szerint) végrehajtotta őket, és csak akkor élvezhetett el, amikor én megengedtem neki. Jó volt nézni (olvasni), ahogy „szenved”, amiért sokáig nem engedtem neki, hogy elélvezzen, viszont annál élvezetesebb volt látni, hogy mekkorát élvezett a beszélgetés végén. Nagyon izgató volt, ahogy beletette magát a játékba, és hogy – igaz csak távolról, de – én is hozzájárultam az ő orgazmusához.

Az eddigi legjobb élményem egy amerikai nővel volt, aki imádta a férfi lábakat, én meg felajánlottam neki, hogy szívesen küldök neki néhány képet az enyémről, cserébe ő is küldött néhány képet magáról. E-mailcímet cseréltünk, és nagyjából 2 hónapon át rendszeresen e-maileztünk, chateltünk, sőt, később megbíztunk egymásban annyira, hogy kameráztunk is. Nagyon sokat dobott az élményen, hogy láttam és hallottam is, akivel eddig csak chatelgettem. Szerette nézni a testem különböző pontjait, én meg imádtam neki mutogatni magam, úgyhogy mindketten jól éreztük magunkat. 🙂 És pont ezért tud izgatóbb lenni számomra a szexchat, mint például egy pornófilm, mert itt oda-vissza történik a kommunikáció.

Kamerázni egyébként is szeretek, szeretem látni és hallani a nők reakcióját a farkamra, meg jó nézni őket, ahogy az én farkamra maszturbálnak, és – bár elsőre nem gondoltam volna, de – ugyanolyan izgalommal jár először meglátni egy lány punciját kamerán keresztül, mint élőben. Sokkal közelebb érzem magamhoz ilyenkor a nőt, mint például egy pornófilmben, mert tudom, hogy ő most kifejezetten nekem mutatja meg magát. Meg itt ugye lehet kommunikálni is, bókolni a másiknak, vagy megkérni valamire, irányítani őt, stb.

Fotó: Andrew NeelUnsplash

Persze nem minden beszélgetésem sikerül ilyen jól. Nagyon sok csalóval találkozom, akik mások képeivel próbálják elhitetni velem, hogy ők így néznek ki, vagy hogy ők egyáltalán nők. Nagyon sokan szó nélkül eltűnnek a beszélgetés közben, vagy eleve nem is válaszolnak nekem, ami elég lelombozó tud lenni, pláne, ha felizgatott állapotban próbálok partnert találni. Sokáig komolyabb kapcsolatot is kerestem, amit idővel szerettem volna személyes ismerkedésbe átvezetni. Találkoztam már olyanokkal, akik így találtak maguknak partnert, úgyhogy sokáig bizakodó voltam, de a legtöbb nővel sajnos csak egyszer tudtam beszélgetni, vagy eleve nem is voltak nyitottak a szexchaten kívüli beszélgetésre, úgyhogy nekem ez sajnos hosszú próbálkozás után sem jött össze.

A szexchatelésre egyébként is nagyon könnyen rá lehet kattanni, mert azért mégiscsak több, mint a pornó, és a legtöbb esetben mindig van valaki, akivel lehet beszélgetni. Emiatt nagyon időigényes is tud lenni, mert mindig lehet újabb és újabb chatpartnert keresni, és maguk a beszélgetések is sokáig eltarthatnak. De ha mértékkel és kellő óvatossággal űzzük, akkor a szexchat felpezsdítheti a szexuális életünket, sőt, akár új dolgokat is tanulhatunk vagy tapasztalhatunk általa.”

Nagyon köszönöm Bertalannak ezt a személyes beszámolót! Ha szívesen meghallgatnád mások élménybeszámolóját is hasonló témákban, vagy felcsigáz egy vidám, felszabadult őszinte beszélgetés a szexről, színvonalas társaságban, nézz szét az online estjeim témái között!