Masszázs, amit minden felnőttnek ismernie kéne

Mennyire ismered jól a saját nemiszerved? És a másik nemét? A múltkori kutatásomból kiderült, hogy a férfiak több, mint 80%-a úgy gondolja, nagyon jól ismeri a péniszét, míg a nők több mint 60%-a hiszi, hogy nagyon közel áll a puncijához. De vajon tényleg olyan sokat tudnak? Lefogadom, a többség vagy saját maga kísérletezett, vagy a partnere által kapta a tudását. Csakhogy ennél sokkal többet is megtudhatunk a saját kincsestárunkról, ha elmegyünk egy továbbképzésre, vagy elolvasunk néhány könyvet. Igen, a szexet is érdemes tanulni.

Emlékszel még arra a bizonytalanságra, amit szexuális életed elején éreztél? Lövésem nem volt, hogyan érjek a partneremhez, de még arról sem, hogy én mit szeretek. Ebbe az emlékbe repültem vissza IntImi jóni masszázs tanfolyamán. (A jóni puncit jelent.)

joni_masszazs_tanfolyam_cserep_imre_intimi_intim_ter.jpg Fotó: Intimázs

Mélységesen feldúlt az este – igaz, pozitív értelemben. Néztem, ahogy egy meztelen nőt masszíroznak a társaim, és dúlt bennem a felháborodás, azért, mert már évekkel ezelőtt át kellett volna élnem mindezt! Bárcsak ezeket az információkat tiniként megkaptam volna!

Azért mentem el IntImi tanfolyamára, mert szerettem volna jobban megismerni a saját testem, közelebb kerülni ahhoz. Tudtam, hogy tanulok majd mozdulatokat, mesél majd Imi a női test működéséről és azt is tudtam, hogy ha látok egy női testet élvezni ezeket az érintéseket, azzal a saját testemet is szebbnek fogom majd látni. Tudtam, mert már tapasztalatam korábban ilyet.

joni_masszazs_tanfolyam_cserep_imre_intimi_intim_ter_2_1.jpgFotó: Intimázs

Vajon hol tartana ez a társadalom, ha minden középiskolás (vagy fiatal felnőtt) részt vehetne egy jóni és egy lingam (= pénisz) tanfolyamon? Elképzeltem egy olyan világot, ahol az emberek túljutnak azon, hogy ha szexről van szó, zavarodottan nevetni kezdenek. Ahol mernek kérdezni, kérni és visszajelezni, a visszajelzéseket pedig fogadni is tudják sértődés nélkül. Egy olyan világot, ahol nem alapfeltevés, hogy a szexet mindenki ki tudja tanulni otthon, a négy fal között, mert ez „velünk született tudás”.

Millió villanykörte gyúlt fel a fejemben az est során, annyit tanultam! Szinte a saját bőrömön éreztem azt a lassú, türelmes kényeztetést, amit a modell kapott. Igen! Nekem is erre lenne szükségem! Ilyen lassúságra, arra, hogy a végletekig feszítsék bennem a húrt, hogy már könyörögjek a folytatásért, hogy könyörögjek azért, hogy a puncimhoz érjenek.

IntImivel már korábban is beszélgettem:

Különösen azért volt izgalmas ezt végignézni, mert él bennem egy „kéz tiltás”. Csörgits Kinga is elmondta: ez teljesen normális az abuzált nőknél. Ha hozzá ér egy kéz (az enyém, vagy másé), a puncim bezárul. Érzem, hogy a gyógyuláshoz ilyen lassú, türelmes közeledésre van szükségem. Persze nem örök életen át, csak amíg fel nem épül a bizalom a puncimban. Arra, hogy hosszú ideig csak rajta nyugtassa a kezét a párom a szeméremdombomon. Sajnáltam, hogy nem ült ott velem Laci a tanfolyamon, aztán támadt egy ötletem: megpróbálom én elmondani neki mindent, amit tanultam. Milyen jó kommunikációs gyakorlat lesz végigvezetni őt ezen a masszázson!