Tudom, hogy sokaknak (nekem is) iszonyat nehéz ez a mostani helyzet. Ha magányosak vagyunk, ha párban, ha többes kapcsolatban: a legtöbben komoly kihívásokkal nézünk szembe. Ezért gondoltam, hogy készítek egy videót ebben a témában.

Miután elkészültem a felvétellel, egy csomó új gondolatom lett.

Igen, fontos tudatosítani, és elfogadni, hogy ez egy nehéz helyzet, és nem elbagatelizálni, hanem komolyan venni a nehéz érzelmeket is. Asztrológusoktól hallottam, hogy ebben az évben sok-sok eddig szőnyeg alá söpört problémával kénytelenek leszünk szembenézni. Hát, az összezártság, vagy épp az elszigeteltség is felerősítheti ezeket.

Erre pedig tekinthetünk úgy is, hogy most lehetőségünk van szembenézni ezekkel! Talán most még időnk is van arra, hogy elmélyedjünk benne, és lehet, a megoldáshoz is közelebb kerülünk.

A mostani időszak egy lehetőség arra, hogy félretegyünk a Facebookot és a tévét, mert úgyis már csak ugyanazokat ismételgetik rajta, és helyette magunkkal és egymással foglalkozzunk.

Beszélgethetünk többet. – Ehhez szeretném az ingyenes párkapcsolati kihívásommal is hozzásegíteni azokat, akik nyitottak rá.

Figyelhetünk többet befelé. – Ehhez is ajánlom az ingyenes sorozataimat. Például a Felszabadult szeretkezésekhez kapcsolódót.

Játszhatunk, kitalálhatunk új közös rituálékat. Például egy gyertyafényes vacsora? Lehet már meg is lódult azóta a fantáziátok! És lehet, már a libidótok is reagált erre az új helyzetre! Hogyan tudtok most több figyelmet adni egymásnak, egymás kényeztetésének? Hogyan tudtok több figyelmet adni a saját gyönyörötöknek?

Fotó: Jonathan BorbaUnsplash

Apropó! Ha szeretnél több gyönyört átélni, március 25-ig jelentős kedvezménnyel csatlakozhatsz az online sorozatomhoz!

A saját gyönyörökhöz kapcsolódva én például a hüvely-környéki izmaim fejlesztésével kezdtem el kísérletezni az elmúlt napokban. Nem végeztem még el hozzá semmilyen tanfolyamot, csak játszom, próbálkozom. Figyelem, hány féle képpen tudom őket megfeszíteni, és elengedni. Van, hogy úgy élek át gyönyört, hogy a kezem végig a paplan fölött volt! És elővettem hozzá a gésa golyóim is. Erről majd érkezem még beszámolóval a YouTube-on, no meg persze exkluzív tartalmakkal a Találd meg a gyönyöröd programban.