Letiltott a YouTube, de remélem, nem sokáig!

Frissítés: már visszakaptam a csatornát! Részletek itt.

Tegnap kaptam egy üzenetet a YouTube-tól, hogy megszüntették a csatornámat, mert megszegtem valamilyen szabályokat. Azt már nem írták meg, hogy miket. (Gondolom, mert a szexről beszéltem….)

Mindezt azért írom most meg, hogy ne ijedk meg, nem szüntettem be a tevékenységem! Bármilyen nehéz is a prüdériával szemben, nem adom fel!

Gyorsan megírtam nekik a fellebbezésem, amihez drukkolj, kérlek! Remélem, nem lesz gond, és hamar visszaáll a rend!

Ha ezzel kapcsolatban szeretnél üzenni nekem, kérlek, NE erre az e-mailre válaszolva írj, hanem ezen a felületen (katt ide) küldd el a leveled! Köszönöm a megértésed!

Addig is itt, blogon továbbra is megtalálod az írásaimat. 

Az online beszélgetős estjeim pedig addig sem maradnak el – ott láthattok „élőben”, sőt, azokon még kérdezni is tudsz tőlem. Az ára „adományos”, és ha nem mersz, vagy nem akarsz hozzászólni egy-egy kérdéshez, az is oké, meg fogjuk érteni! Nem kötelező beszélni!

Az eddigi alkalmak nagyon jól sikerültek. Érdemes kipróbálni, szerintem nincs vesztenivalód! Még akkor sem, ha azt érzed, az egyik téma épp nem annyira mozgat – bízom benne, hogy így is hasznosnak fogod értékelni!

 • 05.07., csütörtök 20:00-22:00 – Én és a pornó
  Mit ad neked a pornó, és milyen veszélyeit látod? Hogy tudod ezt jól kezelni az életedben? Milyen a jó pornó? A személyes élményeitekről beszélgetünk majd ebben a témában.
 • 05.20., szerda 20:00-22:00 – Ismerkedés, társkeresés és szex
  Mikor feküdjek le vele? Milyen gyorsan „térjünk a lényegre” az ismerkedés során? Beszélgessünk arról, ti hogy vagytok a szexszel az ismerkedés során.
 • 05.27., szerda 20:00-22:00 – Poliamoria és/vagy nyitott kapcsolat?
  Ez az estet eredetileg „offline”-ra terveztem. Ha addig sem tudunk találkozni, megtartom online. Ha igen, akkor marad 18:00-ás kezdéssel a személyes találkozó!
  Poliamoria és/vagy nyitott kapcsolat. Melyik a nekem való és hogy működhet ez az életemben? – Közkívánatra újra, meg újra elővesszük ezt a témát, hisz mindig van mit beszélni róla.