Melyik a kedvenc szex-pozíciód?

Gyakorlatilag a blogom kapcsán kezdtem el szexről beszélgetni a barátnőkkel, de azt is csak mérsékelten. Míg a pasiktól azt hallom, náluk bizony létezik az a rituálé, mikor újra átélik a szexuális aktust azáltal, hogy részletekbe menően elmesélik cimborájuknak, addig én ilyet még barátnőkkel (de férfiakkal sem) nem tapasztaltam. Pedig mit nem adnék érte, ha meghallgathatnék egy ilyen előadást! Biztosra veszem, hogy rengeteget fejlődnék általa.

Imádnám, ha barátnőktől hallhatnék a kedvenc pozíciójukról, hogy aztán mi is kipróbálhassuk.

Eddig két helyről kaptam tippeket:

  • Egy barátnőm huncutul utalgatott rá, hogy a szék egy igazán jó bútor… De azt már a fantáziámra bízta, mit kezdjek vele. Egy tippem azért van, amit már próbáltunk is: a partnerem a kanapén ült, engem pedig háttal az ölébe ültetett (mintha egy székre ülnék el), s úgy mozgatott fel-le a farkán. Piszok fárasztó volt, nincs nekem ehhez hozzáedzve a combom, de úgy bírtam, ha előre dőltem kicsit, plusz ő is segített megtartani a súlyom. Hozzáteszem, nagyon is élveztem a küzdelmet.
  • Egy másik lánytól pedig egészen sokat tanultam. Ő mesélni nem mesélt: egész egyszerűen láttam, ahogy szexel. Az egyik póz a mai napig nem fér a fejembe: guggolásban lovagolta meg a pasit (mint aki vágtázik). Érthetetlen, hogy bírta combizommal. A másik viszont nagy kedvencem lett, sajnos azonban nem találtam hozzá illusztrációt, így igyekszem leírni:
    A férfi az oldalán fekszi, felém fordul. Egyik lábát behajlítja, talpa a másik térde magasságában nyugszik. Én a hátamon fekszem az ő testére merőlegesen, az egyik lábam átvezetem a két lába között, a másik a hasán fekszik, s így hatol belém. Így én is nagyon jól tudok mozogni rajta, plusz a combja a csiklómat is izgatja.
    Ez hasonlít rá, csak képzeld el oldalt fektetve. Szerinted milyen nevet kéne adnunk neki?

És ha már itt tartunk, megosztom egy kedvencem én is.
A nyuszipóz:
A sarkamon ülök, a testem előrekuporodik, az ágyra borul, karjaim előre kinyújtva. Gubbasztok, mint egy kis nyuszi, a férfi pedig mögém térdel és jó keményen megdönget. Imádom, amikor az egész testem megremeg az erejétől. Izgató, ahogy ütemesen és keményen hozzákoppan a teste a farkcsontomhoz.

Amíg össze nem szedjük magunkat a csajokkal, marad az Internet inspirációnak. Ma például ezen akadt meg a szemem. Jól hangzik!

A kép forrása itt.