Mire figyelj, ha két pasival szexelsz

Egy első randin kaptam erről egy leckét – jót mosolyogtam a pasin, nagyon édes volt. Szóba került első gruppen élményem.
– És szeretnéd egyszer két pasival is kipróbálni? – érdeklődött.
– Hát, igen… Nyitott vagyok. – Válaszoltam, de őszintén szólva kicsit meg is ijesztett a gondolat, ahogy azt már írtam.
– Rendben. – mondta, s tekintete komolyra váltott. – De egyvalamire megkérlek. Nagyon szeretném, ha vigyáznál magadra, s nem csak valami random pasikat választanál ki, hanem olyat, akiben megbízol, akiről tudod, hogy vigyázni fog rád, s nem használ ki, nem csak egy eszköznek tekinti a tested. – Majd hozzátette: – Ha gondoljátok a pasid mellett én szívesen leszek a harmadik.

Annyira édesen komoly volt a lecke, hogy mély nyomot hagyott bennem, s azóta is ez jár a fejemben. Tényleg komolyan akartam venni a tanácsot. Szerencsére a „tisztességtelen ajánlatnál” említett Z valóban méltó társnak bizonyult egy ilyen első élményre.

Ugyanettől a bölcs randimtól kérdezte meg pasim a következőt:
Mondd csak, te jártas vagy a gruppenben? – kérdezett be pasim derült égből.
– Igen, miért? – kérdezett vissza.
– Te mit kezdesz a féltékenységgel ilyen helyzetekben?
A másik pasi újra édesen komolyra váltott, s nagy örömmel újra belevágott a tanácsadásba:
– Szerintem az a fontos, hogy egy ilyenkor nagyon figyeljetek egymásra, s folyamatosan adjatok figyelmet egymásnak. Mindig legyen meg a kapcsolat köztetek, akár azzal, hogy egymást nézitek, vagy érintitek egymást. – mondta, mire pasi, aki egyébként szintén abszolút jártas az ilyen helyzetekben, rávágta:
– Én ilyenkor betömöm a faszom a szájába.

De a viccet félretéve ez szintén egy nagyon jó tanács volt. Főleg, hogy a pasik (az én esetemben legalább is) köszönik, nem szeretnének fasztávolságba kerülni egymással. Tehát, ha hármasban vagytok, akkor, ha nem szeretnéd, hogy egyik pasi elhanyagoltan érezze magát, akkor neked kell törődni mindkettővel, hisz ők nem tudnak egymással. Ez pedig egy elég labilis egyensúlyi helyzetet eredményez, hisz ha szegény ember lánya elmerül egy érzésben, akkor a másik pasi elárvulhat, elszomorodhat, sőt neadjisten meg is sértődhet. Szóval csak óvatosan a két fasszal, s jó, ha ebben az esetben jól meg a multitasking.

Viszont a jó hír az, hogy a pasik imádják (legalább is ez a kettő teljesen egyetértett benne), ha egy másik fasszal látnak játszani. Gyönyörűnek és kívánatosnak látnak, s elhalmoznak mindenféle csodálatos bókkal, miközben szopsz, vagy élvezel. Legalább is velem ez történt.