6 alkalmas önismereti csoport Ébredő Szexualitás Blog

Önismereti csoportok

több alkalmas, mély fejlődést adó csoportok

Kielégítőbb szexuális életet szeretnél, ahol több a felszabadult, elmélyült, gyönyörteli szeretkezés? Ha szeretnéd megtalálni az ezt gátló problémák gyökerét, várlak rendszeres önismereti csoportjaim egyikébe.

Több alkalommal, rendszeresen találkozhatsz ugyanazzal a megértő, elfogadó, nyitott társasággal, akik végig segítik a fejlődésed, és támaszaid lesznek a csoport ideje alatt. A csoportos munka kiváló lehetőség arra, hogy a többiek történeteiből is meríthess, és ez által még többet vihess haza.

Szeretettel várlak függetlenül a korodtól, kapcsolati státuszodtól, szexuális preferenciáidtól, akkor is, ha már sokat képezted magad a területen, és akkor is, ha még tök kezdőnek érzed magad.

Önismereti tábor Ébredő Szexualitás Blog

Táborok

kikapcsolódás, kinyílás, feltöltődés, fejlődés

Szeretnél változtatni a szexuális életeden? Erre az egyik legjobb megoldás, ha egy biztonságos, megértő és nyitott csoportban dolgozhatunk együtt – mindezt úgy, hogy közben kikapcsolhatsz a mókuskerékből.

Kis létszámú táboraimat a távol a város zajától rendezem meg, melynek végén feltöltődve, tele lendülettel és új szemléletmóddal térhetsz haza.

Őszintén a szexről estek Polilili moderátor

Őszintén a szexről estek

Egyestés tematikus beszélgetések tabuk nélkül

Kíváncsi vagy, mások milyen problémákkal küzdenek, és nekik milyen a szex? Szeretnél csak úgy őszintén beszélgetni egy minőségi, megértő és nyitott társaságban? Megoldást keresel egy problémádra? Esetleg csak úgy hallgatnád, mit mondanak mások?

Havonta akár több alkalommal is részt vehetsz egy 2,5 órás őszinte beszélgetésen a szex egy adott területéről, pl. az orális szexről.
Ez egy moderált beszélgetés, ahol ha nem szeretnél, nem kötelező megszólalnod. A moderátor Polilili.

Szeretettel várlak függetlenül a korodtól, kapcsolati státuszodtól, szexuális preferenciáidtól, akkor is, ha már sokat képezted magad a területen, és akkor is, ha még tök kezdőnek érzed magad.

Polilili mint meghívott előadó

Ingyenes előadások

Rendezvények, fesztiválok meghívott előadójaként (Polilili) is találkozhatsz velem.

Ezekről az eseményekről a hírlevelemből értesülhetsz.