Négy férfival csókolóztam egy este…

Odahajolt hozzám, hogy megcsókoljon. Én pedig egy nagyon határozott mozdulattal toltam el magamtól. „Ezt ne.” – mondtam neki ellentmondást nem tűrőn. Pedig jó pasi.

Régen nem így lett volna. A legtöbbeket, akik közelítettek hozzám, beengedtem. Így történt, hogy egy buliban négy emberrel is csókolóztam. Na nem azért, mert mind a négyükre vágytam. Nem. Tulajdonképpen ebből kettő volt, aminek örültem, ami jó volt. A harmadik egy kedves barátom, aki kb. mindenkivel smárolni szokott a társaságban, és mivel még ki is fejezte, mennyire szexinek talál, nekem nem volt szívem visszautasítani. Inkább hagytam, és vártam, hogy túlessek rajta. Soha egyetlen csókját sem élveztem.

Fotó: Nathan Walker, Unsplash

– De hát mit tehettem volna, ha egyszer ő volt a társaság egyik középpontja? – hebegett a naiv Lili.

– Hogyhogy mit? – csattant fel a felnőtt énem. – Hát egész egyszerűen nem hagyod, ha nem akarod. Majd smárol mással, ha akar. Vagy még jobban fog sóvárogni utánad. Nem mindegy? A teljes tested úgysem kaphatná meg, akkor meg mit számít egy csók?

A még durvább az, hogy ezt sokszora a szex terén is megtettem. Nem éreztem, hogy mondhatnék nemet, hogy jogom lenne visszautasítani a másikat, ezért inkább hagytam, és vártam, hogy túlessek rajta. És ebből még mára sem nőttem ki teljesen.

A negyedik fickó félrehívott, hogy megnyugtasson egy atrocitás után, majd egyszerűen nekem rontott a szájával. Nem érdekelte, hogy én akarom-e, vagy sem. Egész egyszerűen nekem esett. Pedig rá nemet mondtam volna, ha ne lett volna olyan gyors.

A mostani jelenetet követően azonban a felnőtt énem nagyon büszke rám. Sokat fejlődtem. Felismertem, hogy nem akarom őt, és ezt egyértelműen ki is fejeztem. Bár nem vagyok róla meggyőződve, hogy ezzel egy életre feladta volna a közeledést felém, de az első lépést már megtettem. Nemet mondtam rá – igent magamra. Erről szólt ez a videó is.

Legutóbbi blogbejegyzések:

Hogyan érhető el a G-pont? blog bejegyzés

Hogyan érhető el a G-pont?

Csoda érzés a G-ponti orgazmus. Nem mondom, hogy felsőbbrendű a többinél, de mennyei. Sajnos csak párszor volt benne részem, így aztán nagyon szeretném megtanulni, hogyan lehet

Olvass tovább »

Hírlevél feliratkozás:

Ébredő Szexualitás Blog írónője:

Polilili

Polilili

31 éves koromig nem tudtam igazán élvezni a szexet. Egy feladatnak gondoltam, amit minden rendes párkapcsolatban csinálnak. Amire szüksége van a pasinak. Aztán elindultam egy felszabadító felfedezőúton, amit most szeretnék megosztani Veled is - hátha segít a Te felszabadulásodban is. Nagy utat tettem meg, de remélem, még a java hátravan és határ a csillagos ég. A történetekben nem követek időrendiséget. Kalandozok jelen és múlt között. Bátran oszd meg a történeted velünk (velem és olvasótársaiddal) - inspiráljuk és szabadítsuk fel egymást!