Ötletek a tapadókorongos dildó használatára

Sokat gondolkodtam azon a tapadókorongos dildós videón, amit Zsófival vettünk fel. Szuperjól éreztem magam a forgatás alatt, könnyű volt felszabadultnak lennem a közelében, és őrült nagyokat vihogtunk, ami talán a zavaromból is eredt… Merthogy én nem tudnék ilyen felszabadultan használni egy ilyen játékszert.

Zsófi így játszott ezzel a műpénisszel (ruhás videó, nincs rajta konkrét szex):

Már a korábbi fürdőszobai szexelős videómból is kiderült, hogy ez az állva szexelés nekem egyelőre misztikum. Tudom, hogy pofonegyszerűnek gondolják sokan, de nekem még egyszer sem sikerült olyan szöget eltalálni egyik partneremmel sem, ami igazán jó lett volna. (Igaz, nem is próbáltam valami sokszor.) Zsófi pedig lazán bepucsított, feltámasztotta az alkarjait a zuhany szemközti falára, és beleéléssel imitálta, hogy csapkodná neki a fenekét a falnak. Látszott, hogy tudja, hogy imádja ezt. Aztán gondolt egyet, és bemutatta nekem azt is, hogy a kád szélére cuppantva hogyan élvezkedett a műpénisszel, és itt elakadt a szavam. Wow! Ilyet is lehet? Néztem, ahogy eljátssza, hogy élvezettel rácsúszik a gumifütykösre, és irigykedni kezdtem:

Én is olyan akarok lenni, mint Zsófi!

De komolyan. Szeretném tudni ennyire élvezni a szexet!

Szeretném annyira felszabadultan imádni kényeztetni a puncim, hogy csak úgy belecsücsüljek egy ilyen dildóba a magam gyönyörére.

Kénytelen voltam kitakarni egy részét, hogy a Facebook ne háborodjon fel a meztelenségen…

Igen, Zsófi egy jó példakép számomra! És tudom, hogy el tudok jutni én is erre a szintre, mint ő. És ha te is hasonlóan éreztél a videó nézése közben, mint én, Te is. Ezért indítottam el az egy éves „Találd meg a gyönyöröd” programomat, amihez folyamatosan lehet csatlakozni, és ingyenes ízelítőt is kérhetsz belőle, ha úgy érzed, neked való a program.

Innentől sokat fogok Zsófira gondolni. Mert hiszem, hogy amit el tudok képzelni, azt meg is tudom valósítani. És ha el tudom képzelni azt, hogy úgy maszturbálok, mint ő, akkor el is fogom ezt érni – legkésőbb év végére. És akkor lehet, én is kérek majd egy ilyen dildót a Vágyaim.hu webshopjából.