Pornókirálynő leszek

Már több ízben megkaptam bókként a pasimtól, hogy micsoda kis pornókirálynő lesz belőlem. Főleg annak kapcsán, ahogy szopom. Ebben az az érdekes, hogy ez számomra egy csodálatos bók, főleg tőle. Miért?

  • Mivel hosszú évekig nem élveztem igazán a szexet, nem is gondoltam, hogy túl jó lennék benne. Ha nem élvezem, nincs is sok kedvem hozzá. Kedvetlenül pedig az ember nem szokott túl jó minőségű munkát végezni, ugyebár…
  • A pasik reakciója sem mutatta azt, hogy én valami extrémet produkáltam volna. Főleg, hogy expasi soha meg nem nyikkant szex közben, csak annyit tudott mondani, mikor bátortalanul kérdezgettem, hogy neki minden jó. Köszbazdmeg, sokat segítettél.
  • Mindig szerettem örömet szerezni, élvezetet adni, de ha én közben nem élvezem igazán, az azért érezhető a másik számára is.
  • Nagyon-nagyon szeretnék igazi vadmacskává válni, aki akarja, élvezi és mestere a szexnek.

És ha ő – aki nagyon sok tapasztalattal rendelkezik, imádja a szexet – azt mondja, hogy jó úton járok a pornókirálynőség felé, akkor azt én el is hiszem. Olyan, mintha egy nagy szaktekintély dicsérné meg a munkámat. 

Ezt el is mondtam neki tegnap, mire azt felelte, hogy bizony sok esetben jobban élvezi velem a szexet, mint más, tapasztaltabb nőkkel. (!!!) Miért? Mert nyitott vagyok, szívesen tanulok, érdekelnek a visszajelzései és hagyom, hogy irányítson. Mert vannak olyan nők, akik azt mondják, „el a kezekkel, ezt most én csinálom! Én bizony tudom, hogyan kell jól szopni, tudom a tökéletes receptet, így Te csak dőlj hátra„. Nem hagyják, hogy irányítsák őket, hogy bekapcsolódjanak, hogy kérjenek tőlük. Én meg csak rábízom magam. Ha nem tesz semmit, csinálom, ahogy jónak gondolom (de hát nehéz ez, mert ő érzi, mi történik a testében, nem én), ha pedig megragadja a hajam és ráhúzza a fejem a farkára, hagyom, és örülök, hogy így azt teszem, amire ő a legjobban vágyik.

Szóval úgy fest, jó tanuló vagyok. 🙂

Útmutató a pornókirálynőséghez (első lépések):

  1. Szopj úgy, hogy közben a szemébe nézel.
  2. Hagyd, hogy az arcodra verje.
  3. Ne nyeld le az ondóját, hanem szépen lassan engedd vissza a farkára, majd szopogasd le onnan újra.
  4. Mondj disznóságokat, beszélj a kemény farkáról.

studio-660806_1920.jpg

Fotó: Pixabay