Punci-felkészítés

Sokszor tapasztaltam már, hogy nem megfelelően közelítettek a puncimhoz. Ennek két oka volt: az egyik, hogy én magam sem tudtam, mi lenne a jó, és így irányítani sem tudtam, a másik, hogy az adott férfi túl gyorsan haladt.

Mindez legutóbbi videóm kapcsán merült fel bennem, ahol egy levélírónak válaszolva eszembe jutott Cserép Imre (Intimi) tanítása a jóni-masszázs tanfolyamán: az, hogy a csikló egy nagyon érzékeny szerv (és a mellbimbó ugyanúgy), amire nem szabad csak úgy rárontani. Már csak azért sem, mert ahogy legutóbb tapasztaltam maszturbálás közben: ha úgy kezdem el ingerelni a csiklóm, hogy arra még nincs felkészülve, akkor nemhogy a gigantikus gyönyör marad el, hanem éles fájdalmat is érezhetek. (Erről ebben a videóban mesélek.)

Én ráadásul évekig hagytam, hogy túl hamar, vagy épp nem megfelelő módon érjenek a puncimhoz, és ettől szegényke teljesen összezavarodott, traumatizálttá vált, és most már sokszor az érzékeny, figyelmes közeledés gondolatától is megijed, és befeszül.

a_punci_kinyilo_virag.jpgPhoto by Saffu on Unsplash

De mit jelent a túl hamar?

Túl hamarnak érzékelem azt, amikor a puncim még nem elég nedves. És ez nem azt jelenti, hogy csontszáraz, mint egy darab papír. Könnyen lehet, hogy a férfi érez nedvességet, de nekem az még nem elég. Ilyenkor persze lehet nyúlni a síkosítóért is, de valószínűleg jobb, ha inkább természetes úton érjük el, hogy síkossá váljak. És nálam ennek a kulcsa valószínűleg az, hogy el tudjam engedni magam. Ellazuljak.

Sokszor tapasztaltam azt is, hogy a férfi befúrja az ujjait az ajkaim közé. A punci olyan, mint egy kis virág (Bori Anita ezt jól bemutatta videóban). A kedves közeledésre szépen kinyílik. És szerintem ez kulcsfontosságú, hogy mindketten kivárjuk, amíg kinyílik, mert akkor lesz igazán nagy a gyönyör. Ha „erővel” szétfeszegetjük a szirmait, azzal könnyen sérüléseket okozhatunk a lelkén és a testén is.

Amikor tehát már szépen kibontakozott és benedvesedett a puncim, akkor érdemes szerintem belülről is érinteni. Addig maximum kívülről, szépen, fokozatosan közeledve befelé. És csak akkor belépni, amikor már ő maga hívja az érintést, könyörög érte.

Ha szeretnél erről még többet tudni, akkor április 25-én személyesen is felteheted kérdéseidet két intim masszőrnek, Balatoni Briginek és Cserép Iminek! Április 30-án pedig az orális szexről fogunk beszélgetni. Mindkettőre tudsz már regisztrálni ezen a linken.