Segíts, hogy több nő élhessen át fantasztikus orgazmusokat!

Sokan kérdeztétek már, hogy kitől tanulok én. Sok-sok hazai mesterem van, akik a szemléletemet formálták, és van egy amerikai hölgy, akinek már évek óta álmodozom, hogy részt veszek az online kurzusain, de a drága részvételi díj miatt mindig halogattam. Ő Vanessa Marin. Jó ideje követem az ingyenes anyagait, és fantasztikusak a tippjei, amikkel nők és férfiak ezreit segíti hozzá ahhoz, hogy eget rengető szeretkezéseket élhessenek át a párjukkal.Sokan kérdeztétek már, hogy kitől tanulok én. Sok-sok hazai mesterem van, akik a szemléletemet formálták, és van egy amerikai hölgy, akinek már évek óta álmodozom, hogy részt veszek az online kurzusain, de a drága részvételi díj miatt mindig halogattam. Ő Vanessa Marin. Jó ideje követem az ingyenes anyagait, és fantasztikusak a tippjei, amikkel nők és férfiak ezreit segíti hozzá ahhoz, hogy eget rengető szeretkezéseket élhessenek át a párjukkal.

Hamarosan indul a Finishing School névre hallgató kurzusa, melyben nőket tanít (végre) könnyen elérni az orgazmust. Bevallom, bár az évek során már rengeteget fejlődtem, még mindig jól jönne az útmutatása. A tőle tanultakkal pedig a magyar nőket is szeretném szolgálni.

Ahhoz, hogy részt tudjak venni a 649 USD díjazású (kb. 190.000 HUF) online tanfolyamán, a ti támogatásotokat szeretném kérni. Ha szívesen hozzájárulnál a tandíjamhoz, itt megteheted:

Ahogy azt esetleg egy Facebook kommentben már olvashattad, könnyen úgy tűnhet, hogy ezzel az egyéni terápiámat szeretném finanszíroztatni veletek, ami részben igaz is. Specialitásom, hogy nem tankönyvből tanult ismereteket adok tovább nektek, hanem a saját személyes megéléseimet, felismeréseimet, érzéseimet osztom meg a nyilvánossággal, amivel aztán azonosulva bennetek is változásokat indíthat ez el. Legfőképp azáltal, hogy sok-sok szégyenérzettől szabadulhat meg az, aki megtapasztalja: nem csak ő küzd egy adott problémával, nem csak ő az a „szerencsétlen”, aki nem „működik normálisan ”.

Az én munkám tehát attól különleges, hogy azokat osztom meg veletek, amiket a sok-sok terápián (vagy azoknak köszönhetően az életben) tapasztalok. Ha részt tudok venni ezen a kurzuson, akkor láthatom, hogy egy tapasztalt profi miként állítja össze az online tananyagait, és milyen feladatokkal segíti a résztvevők fejlődését. Vanessa ingyenes tartalmaiból tudom, hogy kincset érő tudást ad át, amit szeretnék a későbbiekben – etikus keretek között – veletek is megosztani.

Segíts te is, hogy Vanessa tudása az én beszámolóimon keresztül a magyar nőkhöz is eljuthasson!

Járulj hozzá te is, hogy több nő élhessen át fantasztikus orgazmusokat! Olyanok is, akik még sosem tudtak elélvezni.