Szeretkezés, vagy dugás? – Hány féle szex létezik?

Meggondoltam magam. Korábban azt írtam, szeretkezésnek hívni a dugást az csak szépítés. De azóta változott a véleményem és el sem tudom mondani, mennyire boldoggá tesz ez!

Talán Laci az első férfi az életében, akivel szeretkeztem és ez elgondolkodtatott. Elkezdtem hát játszani a tipizálással. Hangsúlyozom, nem vagyok én szexológus, úgyhogy nyugodtan ki lehet egészíteni, vagy módosítani a listám.

Hány féle szex létezik?

Végtelen. Mégis én most összeszedtem hármat, ami számomra meghatározó volt. Sarkítva persze. És nem akarok ezzel senkit leszólni, nem gondolom, hogy egyikük sem akarta volna például a legjobbat nekem. Ráadásul eltér, mikor mi esik jól. És persze gyakran van, hogy én vagyok az, aki képtelen arra, hogy odaadó szerető legyen, úgyhogy senkitől sem várom el, hogy tökéletes legyen…

katica_szex_dugas_szeretkezes.jpg  Fotó: PublicDomainPictures @ Pixabay

1. Se hall, se lát 

Van az a típus, aki annyira belefelejtkezik abba, amit a farkával érez, hogy hajlamos vagyok azt hinni, mindegy, hogy, én vagyok ott, vagy valaki más. A lényeg, hogy finom a puncim. Mintha egy másik univerzumban járna.

Neki nem nagyon jut kapacitása arra, hogy odafigyeljen arra, mi van velem: csak pumpál olyan ütemben és szögben, ahogy épp jól esik neki. Hiába igyekszem sugallni pl. a csípőm mozgatásával, vagy kérem, hogy ne hagyja abba, mert az a pont, amit elkapott (végre) tényleg gyönyört ad, ő képtelen az együttműködésre. Egyszerűen nem tud ennyi felé figyelni.

Csókolózni sem tud közben, ami szívás.

Lehetne ez is jó szex, ha szexéhes lennék és egy faszra lenne szükségem. De nekem a férfira is igényem van, nem csak a testére.

2. A mocskos szex

Aztán van olyan is, aki baszik. Az a mocskos szex. Ákos például ilyen. Ő sokkal inkább jelen van, figyel rám. Tök kreatív és határozott, erős szavakat használ, állatiasan viselkedik és imádja is, mikor gorillának, vagy disznónak nevezem közben. Dönget, vagy épp megragadja a copfom, és ráránt a farkára.

Ezen keresztül is át tud jönni a szeretet. Nekem főleg olyankor, mikor beköti a szemem, megkötöz és úgy instruál, kényeztet. 

3. A szeretkezés

Ez totális újdonság volt számomra. Bár sokat hallottam róla, meg filmben is igyekeztek ábrázolni, a saját bőrömön mégsem nagyon éreztem eddig azt, hogy a partnerem teljes figyelme és rajongása az enyém. Azt érzem közben, hogy végig velem van, a legbecsesebb kincs vagyok számára. Úgy csókol, hogy abban teljesen elveszek, majd „Gyönyörűségemnek” szólít. Mélyen a szemembe néz és rám mosolyog. Úgy dug, hogy közben végig össze kell, hogy érjen a felsőtestünk, mert képtelenek vagyunk eltávolódni egymástol. Vonzzuk egymást, mint a mágnes. 

Nem mellesleg kiolvasta a blogból például, hogy nekem milyen jól esik, ha kicsit balra húz egy pénisz és azóta úgy csavarja a csípőjét. Finoman, de mélyen hatol belém.