Szex a szabadban – télen is mennyei

Teszteltük: a 10 fok még tutira nem akadály. Huncut mosollyal a szám szélén írom ezeket a sorokat. Millió féle gátlás él bennem, de egy valamit kifelejtettek a tervezőim: a legkevésbé sem zavar, ha meglátnak, vagy meghallanak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, amikor a túrán egy tisztásra érve így szóltam Lacihoz:

Amikor majd legközelebb egy magaslest látunk, milyen jó lesz arra gondolni, milyen jót szeretkeztünk rajta egyszer!

Elmosolyodott és megcsókolt. Maximálisan benne volt a játékban.

szex_szabadban_magasles.jpg Saját fotó (igen, ez volt az a magasles 🙂 )

Istenit szeretkeztünk. Már korábban is kiderült, hogy a természet rám nagyon jó hatással van, sokkal jobban át tudom adni magam a gyönyörnek. Talán a fák nyugtatnak meg, nem tudom.

Most viszont még egy dologra rájöttem. Fent voltunk a magaslesen egy rét közepén, a turistajelzés vonalán. Egy négyzetkilométeren kb. bárki kiszúrhatott minket, aki arra járt. Bár derékig takart a palánk, a helyzet elég egyértelmű volt.

Lehunytam a szemem, átadtam magam az érzéseknek, a napsütésnek, a friss levegőnek az arcomon, a farkának bennem… Laci mögöttem volt, de tudtam, hogy néz. Mindig néz, gyönyörködik a gyönyörömben. Amikor pedig ez eszembe jut, elkezdem hülyén érezni magam, hogy én nem nézem őt (pedig egyáltalán nem kéne, mint ahogy neki sem kell csukva tartania). Ilyenkor kinyitom a szemem egy pár pillanatra, aztán újra visszamerülök. Most viszont, akárhányszor kinyitottam résnyire a szemeim, rájöttem: itt bizony bárki megláthat minket. És bár elsőre még megijedtem, szépen lassan rájöttem: ez engem nagyon is izgat!

És még valami meglepett! Amikor megosztottam az örömömet a Facebookon, rengetegen egyetértettek, hogy a magasles bizony, jó hely. Szóval akkor álljon itt a kérdés: