Titkok

  • Van, aki járt már swinger klubban, és azóta is arról álmodik, hogy visszatérjen, de a párja már nem akarja.
  • Van, aki 40 évesen még szűz.
  • Van, aki azon rágódik, leszbikusként mi számít a szüzesség elvesztésének, de nincs kitől megkérdezze.
  • Van, aki nem érti, miért nem vágyik már rá úgy a párja, mint régen, és van, aki valamiért menekül a szerelmi kapcsolatokból, és nő létére csak szexet akar.
  • Sőt, olyan nő is van, aki tökéletesen beéri azzal, hogy orálisan kielégíti a partnerét, mert így legalább a férfinak jó… Mert amúgy ő maga képtelen élvezni a behatolást.
  • Van olyan férfi, aki irtózik attól, hogy önmagának gyönyört okozzon, mások meg napjában ötször kiverik, és amiatt aggódnak, hogy ez nem normális.
  • Van, aki nem elégedett a farka méretével, és van, aki a kisajkai formáját szégyelli.

szex_titkok.jpg

Fotó: Ben White, Unsplash

A legtöbben azt jelzik vissza, hogy már azáltal is felszabadultabbaká válnak, ha beszélnek azokról a dolgokról, amikről amúgy nem szoktak. Ilyenkor dőlhetnek le ia gátlások, amik a felszabadult szeretkezések útjában álltak. Volt, aki azt mesélte, hogy 8 év házasság után akkor kezdte el élvezni a szexet, amikor végre megosztotta a párjával azt a titkát, ami előtte annyira nyomasztotta… Azóta csodálatos a szexuális életük.

Neked van ilyen titkod? Van olyan a szexuális életedben, amin szeretnél változtatni?

A tavalyi tábor után sokkal szabadabbnak éreztük magunkat, ezért úgy döntöttem, nem állok meg, és szervezek következő alkalmakat is.

A táboraimban mély beszélgetésekre számíthatsz, de végig figyleni fogok arra, hogy mindenki biztonságban érezze magát, és senkinek se kelljen nagyon túl messzire elhagynia a komfortzónáját olyasmikről beszélve, amire még nem áll készen. Aki még úgy érzi, nem szeretne személyes dolgokat megosztani, megteheti, hogy csak hallgatja a többieket egy darabig.

Lesz idő a pihenésre, sok időt töltünk majd a természetben, gyújtunk tábortüzet, strandolunk a Dunánál… Ettől lesz egyszerre könnyed és mély ez a négy nap.

Fontos számomra, hogy mindenki részt tudjon venni ezen a programon, akinek ez fontos, ezért alakítottam úgy az árakat is, hogy a többség megengedhesse magának a részvételt. A négy napos tábor részvételi díja tartalmazza a napi háromszori étkezést és a szállást, valamint a programokat is. Minél előbb jelentkezel, annál olcsóbb.

Várom a jelentkezésed!