Talán mindenki ismeri a problémát – a gyerekesek főként -, hogy amikor az egyik fél totál kimerült, akkor bizony elmarad a szex. És ha ez az időszak sokáig kitart, akkor sokáig marad el a szex. Persze nem csak a szülőket érinti ez a probléma, hanem azokat is, akinek nehéz a munkája, akik építkeznek, vagy bármi más miatt túlhajszoltak.

Fotó: Dmitry SchemelevUnsplash

Ilyenkor általában nem a párunk nemiszervét kívánjuk, hanem bizony az alvást és az egyedüllétet.

Mit lehet tenni ebben a helyzetben? Erre adok tippeket az alábbi videóban:


Tudom, hogy mindkét oldal nehéz. Nehéz azt is elfogadni, hogy a másik „nem hagy békén”, és azt is, hogy „már megint nem lehet szeretkezni, mert ő fáradt”. Igazán mély konfliktusokat szülhet ez, sőt, váláshoz is vezetett már számtalan esetben. De nem kell, hogy így legyen. Lehet ezen változtatni!

Ha tetszettek a videómban felsorakoztatott tippek, akkor a július 1-én megjelenő új online tananyagom is imádni fogod! És még többet hozhatsz ki a kapcsolatotokból, ha jelentkezel a nyári táboromba (koránkelő kedvezmény június 12-ig!) és / vagy a Találd meg a gyönyöröd programomra. Tudom, mennyire nehéz egy ilyen kényes témában bizalmat szavazni egy programnak, főleg ha azon más idegenek is részt vesznek, de hidd el, imádnád. Az eddigi résztvevők mind feltöltődve, tele jó élményekkel tértek haza!