farokizgatás technikák

Hogyan izgassam, hogy élvezze? – a farokizgatás technikái

Nőként a farokizgatás terén elbizonytalanodhatunk: mivel egy nőnek (többnyire) nincs pénisze, magunktól nem is tudhatjuk, hogy milyen érzés, ha kényeztetik azt.

Millió kérdés cikázhat ilyenkor a hölgyek fejében: 
Ez vajon hogy esik neki?
Vajon mennyire szoríthatom meg?
Ha nem olyan síkos, és úgy húzogatom, az vajon kellemetlen?
Mit kezdjek a herékkel?

Nem csak a tapasztalatlan szűzlányok fejében mozoghatnak ezek a kérdések a farokizgatásról, hanem bárkinél, aki gátlásosabb, és nem mer rákérdezni.
Persze olyan is van, hogy hiába kérdez rá, a pasi annyit mond: „Nekem mindenhogy jó!”. Márpedig, ahol félelem van, ott nehéz felszabadultnak és kreatívnak lenni.

Ha izgulunk, mert nem tudjuk, pontosan meddig mehetünk el, mi eshet jól a másiknak, mi nem, mivel okozhatunk fájdalmat és mely fogások különösen izgalmasak a farokizgatás terén, az érződik a mozdulatainkon is.

Fotó: Deon Black, Unsplash


A határozottság a kulcs!


A G-pont izgatása kapcsán mondta el többször Végh Ildikó online előadásában, hogy az egyik legfontosabb, hogy „lassan és határozottan” csináljuk. Ebből azt gondolom, a „határozottan” rész a farokizgatásra is igaz lehet: Ha az érződik, hogy nem igazán tudjuk, mit csinálunk, abba nehéz lesz beleengednie magát a férfinak a kényeztetésbe.

A határozottság a puhaságban is legyen meg.
A határozottság nem keménységet jelent, hanem egy mentális állapotot:
úgy döntöttem, ezt a mozdulatot viszem végig, elejétől a végéig.
A döntés meghozza az érintés határozottságát.”

– mondta Ildikó a pénisz izgatás kapcsán is.


Hogyan oszlathatók el a bizonytalanságok a farokizgatás terén?

Számomra az hozta meg a nagy áttörést, hogy elkezdtem képezni magam a pénisz kényeztetése terén. Először ezzel a Lingam masszázs könyvvel kezdtem, és már ez rengeteget adott!

Ne technikákat magolj be!


Nem tanultam be az ott felajánlott konkrét technikákat!
Ha így tettem volna, még azon is izgulhattam volna, hogy jól csinálom-e, mint a feleltetésnél az iskolában. Inkább az segített, hogy lett egy képem arról, hogyan is működik a pénisz, milyen érintés eshet neki jól, mivel érdemes vigyázni, valamint kaptam egy széles ötlettárat is arra vonatkozóan, hogy mennyi-mennyi mozdulat létezik a sima le-fel húzogatáson túl. 

Amint egy kicsit képeztem magam, már el is indult a fantáziám, és nagyon-nagyon elkezdtem élvezni, amit csinálok.

Olyanná vált a farokizgatás, mint egy alkotás!

Évekig jelen volt bennem egyfajta bizonytalanság ezen a téren, ami csak akkor tudatosult bennem, amikor elkezdtem gyakorlatba ültetni ezeket az új technikákat.És ha már új technikák, nagyon jó szívvel ajánlom Végh Ildikó „A férfi kényeztetése” című online előadását is, ami szintén nagyon sokat adott nekem is – hisz ez már nem „csak” a lingam-masszázsra fókuszált, mint a könyv, hanem a szexre.


Szívesen fejlesztenéd magad a még jobb szeretkezésekért?

Akkor Neked szólnak az online előadások a szexről!

online előadások a szexről