A jó szex mércéje a saját érzésed legyen!

Hoztam neked három olyan olvasóm kérdését, akik a szexuális életükben ütköztek olyan akadályba, aminek lebontása érdekében hozzám fordultak segítségért. Könnyen lehet, ismerősek neked ezek a helyzetek, és ezek elolvasása inspirálhat téged abban, hogy a saját életedben változásokat tehess.

“A legfőbb bajom, hogy nem teremti meg a párom az intim hangulatot, csak durr bele… “


Először is, van, akinek működik a “csak durr bele”, mint kezdeményezési forma, teljesen rendben van ez is.

Akinek viszont ebben semmi vágykeltő nincs, annak érdemes megismernie a saját testét és vágyait, hogy őt mi hozza lázba, mi tekeri fel az ő “termosztátját”.


Nagyon gyakori nőknél, hogy szexualitásukra nem a gyorsan felhevülés jellemző.
Ráadásul sokan “reaktív típusba” tartoznak, azaz akkor ébred fel bennük vágy a szeretkezésre, ha a partner felhívja őt keringőre (ez férfiakra is ugyanúgy igaz lehet). És persze az sem mindegy, hogyan…


Tehát érdemes kiismerni, hogy kinek milyen a saját vágya, hogyan működik a teste, s mi az, ami igazán az egekig emeli, ha már nyitva az út a gyönyörök előtt.

Találd meg a saját gyönyöröd, imserd meg a tested és a vágíad működését az anonim online programom segítségével!


“Minden kapcsolatom úgy alakul ki, hogy nagyon intenzív a szex, aztán hamar ellaposodik, folyton ez ismétlődik.”


Erre a válasz nem egyszerű, mert sok tényezője lehet.
1. Lehet a partner közeledése nem kompatibilis az ő habitusával; hasonló ez ahhoz, amikor 2 ember nem beszéli egymás nyelvét, és hiába mondja mindkettő a magáét egyre hangosabban, akkor sem fogják érteni egymást.

Lehet, hogy a kérdező nem találta még meg igazán a saját preferenciáit a szexben, és a rózsaszín köd után sehogy sem megy az önfeledt hancúrozás. 

A háttérben akár húzódhat szexuális visszaélés vagy trauma, de akár kötődési nehézség is, amitől a kapcsolatban kialakuló rutin megjelenésével a mélyebb lelki rétegek is érintve lesznek, így egyre zárkózottabbá válhat ezeknek a sebeknek a feldolgozatlansága/fájdalma miatt.

A szex-fókuszú naplóimhoz csatolt önismereti kérdésekkel ezt a témát is körül tudják járni azok, akik csatlakoznak az online programomhoz: felfedeznek-e magukban erre utaló jellemzőket/viselkedést, és mit tudnak ezzel kezdeni.


“Az orgazmusnak valójában úgy kellene kinéznie, mint a pornóban?”


A meglehetősen hangos és látványos elélvezés nem követelmény!
Nincsen egy ideál az orgazmus átélése és annak külső megnyilvánulása kapcsán sem.
Annyiféle orgazmus van jóformán, amennyi ember. Ami nagyon fontos, hogy  

a jó szex mércéje
a saját érzésed legyen. 

Ami veled történik, az a te megélésed szerint legyen jó vagy fenséges, ne azért, mert valaki kinevezett “követendő példának” egy szexuális viselkedést vagy valami mérhető értéket a szexben.

A jó szex mércéje a saját érzésed legyen! - PoliLili

Érdemes megismerned a saját tested működését, hogy mi esik neki jól, mi taszít téged, és azt sem árt, hogyha ezen a téren akadtál el, akkor merj és akarj kiutat találni egy érzékibb és örömtelibb szexuális élethez.


*Ez sokszor nem megy kizárólag a saját magunk megfigyelésével és érzékelésével. Nagyon sokat jelent, ha van ebben segítő/kísérő szakember mellettünk, például egy szexcoach, vagy egy olyan szex-fókuszú önismereti program, mint a Találd meg a gyönyör online kurzusom.

Hogyan képzeld el a Találd meg a gyönyöröd programot, amelyben 1 éves online útontartással és hozzád hasonlók közösségében tudsz lépésről lépésre közelebb kerülni a vágyott szexuális életedhez?

A program gerincét ezek alkotják:


📓 52 szex fókuszú naplóbejegyzés,

melyben a saját történetem osztom meg azért, mert tudom, ez nagyon fontos alapokat adhat ahhoz, hogy te is megtaláld az utad a gyönyör felé. Merj gondolkodni erről, merd megkérdőjelezni a mostani gondolkodásmódod, és merd megtalálni a saját megoldásaidat is.

🎧 52 mp3 hangfájl,

melyek az 52 naplóbejegyzés a saját felolvasásomban, hogy útközben is hallgathasd.

🤸 198 szex fókuszú önismereti gyakorlat,

amiket mind végigcsináltam, ezért ajánlom bátran neked is.

🗝️ A program tartalmaihoz az Ébredő Szexualitás zárt oktatási felületén férsz hozzá.

🤝 Közösséget építő kommentelési lehetőség

a bejegyzések alatt, ahol nagyon izgalmas megosztások és fejlemények szoktak érkezni – a közösségi élményről nem is beszélve. Tőlem is tudnak itt anonim kérdezni a résztvevők.

Emellett

💻 4+2 alkalommal 60 perces ZOOM hívásokat tartunk,

mint egy csoporttalálkozó a program résztvevőivel online. Ezeken is gond nélkül megoldható, hogy inkognitóban legyél, ha ezt szeretnéd.

🎁 Továbbá bónusz webinárokat is tettem a programba,

hogy minél sokrétűbben segíthessem a szexuális lényed kibontakozását.
Mindezen felül vannak még extra meglepetéseim is; megtudod mik, ha belevágsz a programba 😉


Nagyon fontos számomra, hogy a szexet övező tabuk ledöntése és szégyenérzet feloldása után megmutassam, hogy mindig van hova tovább fejlődni a szexuális életünkben!
Ahogy egyre öröm- és gyönyörtelibb lesz a szex, úgy tud még inkább felvirágozni a többi életterületünk is! 

Ha velem tartasz a Találd meg a gyönyöröd online kurzusomba, első kézből megtapasztalhatod, hogy miről beszélek. 😉

Várlak szeretettel téged is!

A jó szex mércéje a sajét érzésed legyen - megtanulhatod, mi az, ami neked valójában gyönyört okoz!