A hét szex-tippje: lassítsd le a lélegzeted!

„Hogy szoktál lélegezni szex közben?” – tette fel a kérdést nekem Janka, miután elmeséltem neki, hogy mostanában nehezebben tudok jelen lenni a szeretkezésekben. Kevésbé érzem a gyönyört, mint korábban.

Nem tudtam válaszolni a kérdésére. Ezt még sosem figyeltem meg, hogy lélegzek közben. Aztán kifejtette, miért kérdezte: azért, mert ő azt figyelte meg magán, hogy ha lelassítja és elmélyíti a lélegzetvételét akkor, amikor már kezdené nagyon kapkodni a levegőt, könnyebben ellazul, és jobban tudja élvezni az együttlétet.

Abszolút magamra ismertem, amikor elmesélte, hogy amikor már nagyon gyorsan veszi a levegőt, azt jelenti, hogy elkezdte görcsösen hajszolni az orgazmust. El akarja érni, ráfeszül erre a célra, és emiatt egy csomó gyönyör elvész, sőt, sokszor még az csúcsra sem tud eljutni emiatt.

szex_legzes.jpgFotó: Carol Oliver, Unsplash

Megfogadtam hát a tanácsát, és lelassítottam, elmélyítettem a lélegzetemet szex közben. Figyeltem, hogy végig olyan ellazult legyek, amennyire csak tudok, igyekeztem az összes feszülő izmom is elengedni, ami sokszor elég nehezen megy. És mindahányszor egy kicsit is sikerült, éreztem, hogy minden sokkal jobb lesz.

Jankát ezúton csókoltatom, és nagyon lelkes lettem, mert lehet, hogy a táboromban egy csomó hasonló szex-tippel gazdagodom majd! (Júli 20-ig kedvezményes áron vehetsz részt!)