A kiscica és a fenevadak

Nagyon cuki új játékra leltem – talán ez életem első szexuális játéka. És imádom!

Kiscica vagyok. Cukin pislogok és néha elnyávogom magam, amitől már két pasi is elvesztette a fejét. Nagyon élvezem a játékot, élvezem a puncim hatalmát.

– Nem tudom kiverni a fejemből a képet, amikor először leszoptál. Annyira gyönyörű volt! – vallja be G.
– Így? – nyalt bele huncutul a kiscica a levegőbe.
– Ahhrrgghhh… – morgott fel, mint aki mindjárt széttép, mire testemet teljesen átjárta a vágy. – Micsoda szexi kismacska vagy Te! Egy ártatlan kiscica, akit jól meg kell dugni. –  Meg is tette, én pedig nyüsszögtem, ahogy pasi is imádja.

Mindeközben pasi egy fenevad, egy kiszámíthatatlan, csupa-erő, ugrásra kész bengáli tigris. Hörög, morog, vadul, engem pedig megvadít. Érzem, ahogy végigfut az izgalom a gerincemen attól, ahogy kimutatja az erejét. Nagyon dögös. Elképzelem, hogy ő egy fenevad, akit én szelídítek meg, akivel folyamatosan észnél kell lenni, mert odakaphat a gazdi-jelöltnek. Feszültséggel, izgalommal tölt el, ahogy dörmög, s közben érzem a hatalmat: ezt mind én teszem vele! Üvölt, tajtékzik, mikor elélvez, szex után pedig piheg, s én elveszek a mellkasszőr simogatásában.

Imádom, hogy ilyen huncut tudok lenni. Imádom, hogy azt érzem, jó nő vagyok, szexi vagyok, megvadulnak értem. Játszom velük: megharapom a szám szélét az étteremben, belenyávogok a fülébe a buszmegállóban, s elveszek, amikor visszamorog. Benedvesedik a bugyim.

Nem voltam ilyen. Olyan lány voltam, akit bár huncutnak gondoltak, de igazából rettegett az ilyen helyzetektől. Nem volt önbizalma, azt gondolta, rossz az ágyban, hisz hogy lehetne jó az, aki nem élvezi a szexet? Önmagamtól nem akartam simogatni, nem vesztem el abban, hogy egy péniszt kényeztethetek. De meg tudtam változni, s emiatt borzasztó büszke vagyok magamra!

4748285923_20b4751d32_b.jpg

Fotó: Dan Foy @ FlickR