A rosszkislány az új jókislány

– Legyél jó, vigyázz magadra! – köszönt el tőlem anyukám a telefonban, de ezúttal visszautasítottam.
– Nem, köszönöm, inkább nem leszek jó. Nem akarok. 

Szeretnék végre megtanulni rosszalkodni. Tudom, vicces ezt olvasni egy raszta hajú szexbloggertől, de az igazság az, hogy mindig is görcsösen szabálykövető voltam. Még a bliccelésre is képtelen vagyok. Olyan mértéket öltött bennem a megfelelési kényszer, hogy ez a szexualitásomat is megnyomorította.

Mindent úgy teszek, ahogy követelik tőlem. Ha a tanító néni előírja, hogy legyen kész a házi feladat, én megírom. Ha a pasim szexet vár, megteszem. 

Sőt, tovább megyek, meg sem várom, hogy megszülessen a páromban az elvárás: én magam várom el magamtól, hogy X naponta lefeküdjek vele, hogy lopva megsimogassam a konyhában a farkát, hogy ha kinyal, én leszopjam, és persze, hogy legyen orgazmusom. Ezeket így konkrétan sosem várta el tőlem senki – saját magamon kívül. Én voltam az egyetlen, aki saját magára kényszerítette, hogy olyanokat tegyen, amit igazából nem is kíván. 

Én így voltam jókislány.

szexi_telapo_telanyu_mikulas.jpgFotó: Juergen_G @ Pixabay

Persze a jókislányok unalmasak és boldogtalanok

A jókislányok nem élvezetből csinálnak dolgokat, hanem a megfelelési vágy hajtja őket. Nem kreatívak, hanem rutinból cselekszenek a szabályok mentén. Feszültek és szárazak. Mivel a testi gyönyört nem ismerik, az egyetlen, ami boldoggá teszi őket, az a dícséret. 

Ügyes voltál, kislányom.

Ez persze nem szexi. Csakhogy egész gyerekkoromban azt tanultam, legyek jó. A Mikulás is a jó gyerekeknek hoz ajándékot. Persze hamar megértettem, hogy ez baromság, minden gyerek kap csokit, de én ettől még maradtam jó. De aztán jött a kamaszkor, jöttek a srácok, és hirtelen minden összezavarodott. Megtudtam, hogy a férfiak ugyanis inkább a rosszkislányokhoz vonzódnak.

Egyszerre legyek angyal és kurva. Anyám felé szűz, a pasim felé egy vadmacska. Pofon egyszerű…

De most már nem érdekel. Felnőttem, többet köszönöm, nem leszek jó. (Oké, megpróbálok nem az lenni.) Mert igenis van, hogy azáltal leszek jó, ha megszegek bizonyos írott, vagy íratlan szabályokat. Nem mindig kell bugyit húzni. Lehet több partnerem is, ha nekem az esik jól és a partnereimnek is rendben van. Beszélhetek hangosan a szexről egy nyilvános helyen. Lehetnek perverzióim, fura vágyaim. Maszturbálhatok. 

Elegem van a görcsös jókislányból, aki bennem lakik. Szakítok vele és elköltöztetem. Sok konfliktustól megvédett, amiért hálás vagyok neki, de most már másfele tart az utunk.