A szex jó

Esküszöm, volt már, hogy ezt gondoltam, talán nem is olyan rég, de valahogy mégsem tudok visszaemlékezni rá. Pedig tudom, hogy volt az az állapot, amikor feltöltött, amikor szárnyakat kaptam és csak vigyorogtam utána. És alig vártam a folytatást.

Valahogy még mindig könnyű elfelejteni ezeket az állapotokat és viharfelhőket gyűjteni a saját fejem felé. Nehéz levetkőzni a régi mintákat, valahogy újra, meg újra hozzájuk nyúlok vissza reflex-szerűen, pedig nem jók. Hidegek, nyálkásak, szúrnak. Észre kéne vennem, hogy már nem azon a polcon kell keresgélnem, azok a rutinok már lejártak, már nem az enyémek, vannak helyettük újak. Mert igen, tudom élvezni a szexet, bele tudok felejtkezni, tudok benne ragyogni.

Szeretem azt a Lilit, akit a tükörben látok szex közben. A minap csak úgy belenéztem a tükörbe a fürdőszobában, s felidéztem azt az arcom, amit szex közben látok viszont. Elámultam: csodálatosan szépnek láttam magam. Van egyfajta mosolyom közben, ami csak akkor bújik elő. Édes nevető ráncok jelennek meg a szemem sarkaiban. Felemelő volt, hogy ezt az ágyon kívül is fel tudtam idézni.

Visszarázódtam megint. Elmúlt a hosszú böjt és Bencével is átléptük a kezdeti izgulást, s egyre jobb együtt. Egyre jobban kiismerjük egymást, egyre jobban elengedjük magunkat, és végre eljutottunk oda, hogy számomra is CSODÁLATOS volt szeretkezni. Boldogan, felszabadultan szemléltem az arcát, ahogy mellettem lihegett a menet után. Tényleg boldog voltam és felszabadult, tele új energiával. Még most is bizsereg tőle a puncim.