A tökéletes előjáték – Tippek!

„A nők számára hosszú előjáték szükséges, míg a pasik ezt szívesen megspórolnák.” – hallani sokszor. De vajon mennyire igaz mindez? Mitől indulnak be a nők valójában? Erről kérdeztem Cserép Imre (Intimi) intim masszőrt.

 

És közben elgondolkodtam, engem mi indít be. Mert az ritka, hogy én csak úgy, derült égből rákívánjak a szexre. Engem be kell kapcsolni. 

Mi kell a nőnek? Eláruljam? Fogalmunk sincs!

hangzik el (kb. így) az egyik kedvenc filmemben, a P.S. I love you-ban. Én pedig mindig annyira igaznak éreztem ezt magamra! Legtöbbször (főleg az ágyban) fogalmam sincs, mit szeretnék. 

Ott van az előjáték. Szeretem, ahogy összebújunk, simogatjuk egymást, csókolózunk. Elkezdődik egy kis orális szex és én türelmetlenné válok. Főleg régen volt így: bár szerettem, ahogy nyalt, a megfelelési kényszerem azt mondta, tovább kell lépni. És bár a pasi szívesen folytatta volna, én magam kezdeményeztem, hogy most már hatoljon belém. Holott nem is akartam dugni!!! Ahelyett, hogy élveztem volna az előjátékot, én sürgettem a behatolást. (És ahelyett, hogy élveztem volna, ami velem történik, én az orgazmust hajszoltam. Ami nem jött.)

Ezek után nem is csoda, hogy nem tudtam, milyen előjátékot szeretek valójában, hisz tulajdonképpen csak letudtam azt anélkül, hogy odafigyeltem volna a saját érzéseimre. Csak teljesíteni akartam.

tokeletes_elojatek_petting_tippek.jpgFotó: StockSnap @ Pixabay

Isten ments a rutintól

Arra legalább sikerült rájönnöm az utóbbi időben, hogy a kiszámíthatóság megöli a gyönyört. Nálam legalább is. Tegyük fel, ha vasárnap esténként szexelni szoktunk, én megszokom ezt a programot és akkor is kezdeményezni fogom az együttlétet, ha épp egyikünk sem kívánja azt. Emellett a változatosság segít abban is, hogy kizökkenjek a paráimból és elakadásaimból. A jelenben tart.

 

Lefordítva a pettingre: nekem úgy fest nem jó, ha minden előjáték így zajlik: cirógat, csókolgatni kezdi a mellem, majd kinyal. 

Az előjáték legfontosabb része

A fenti videóban is elmesélem: az én puncimat a bizalom és a biztonságérzet nyitja. Azaz akkor tágulok, ha a pasi jó sokat beszélget velem, kedves és figyelmes. Ha viszont elhangzik egy-két hangos szó, vagy kritika, én bizony elvesztem a biztonságérzetem és bezárkózom. 

A legjobb szex általában úgy kezdődik, hogy előtte két órát lelkiztünk bármiféle erotikus érintés, vagy smárolás nélkül. Nálam legalább is.

Ha egy másik intim masszőr, Ildikó tippeit is meghallgatnád, gyere el:

tuz_a_hosszu_tavu_kapcsolatban_nov29_crop.jpg