végbélnyílás punci

A végbélnyílás olyan, mint a punci

Expasi rettegett attól, hogy a végbélnyílása közelébe férkőzzön bárki is. Imádtam viccet űzni ebből: a csiklandozás mellett azzal ugrattam, hogy úgy tettem, mint aki a seggébe akarja dugni az ujját. Hatalmasakat ugrott ettől! Nagyon jól mulattam rajta.

Ehhez képest összehozott a sors most egy olyan pasival, aki bár régen valószínűleg hasonlóképp reagált, most imádja, ha izgatják a végbelét. Konkrétan be is vallotta, hogy szándékosan tanította meg a gyönyörszerzés ezen formájára magát: úgy maszturbált, hogy közben a seggét izgatta, s pár alkalmat követően már ment is neki.

Mit hoz a sors, kiderült, hogy nemcsak, hogy ő imádja a gyönyörszerzés effajta „perverz” formáját, de még én is. Az első alkalom akkor történt, mikor még nem találkoztam más puncival, viszont nagyon vágytam rá, hogy felfedezzem, milyen más lányt kényeztetni. Lelkesen simogattam hát a pasi seggét, miközben arról ábrándoztam, ez egy punci. Működött! Szoptam a farkát, miközben ő terpesztett, szétfeszítette a popsiját, benyálazta, s vonaglott az érintéseim alatt. Teljesen megbabonázott, micsoda gyönyörökhöz tudtam így juttatni!

Legutóbb például lelkesen terpesztett, s  már ő is bevallotta, hogy most ő a „kis ribanc”. Égnek emelte a jobb lábát és a párnán vergődött, mint ahogy én szoktam. Én pedig imádtam nézni! Nőies volt? Nem. Bár úgy csinált, mint én szoktam, de attól még férfi volt a javából punci-szerű segglukkal.

Fotó: Tom Gainor, Unsplash