Az orgazmus világnapja (december 22)

Ambivalens a viszonyom az orgazmussal… Évekig teljesen elkerült, fogalmam sem volt róla, egyáltalán milyen érzés lehet. Nem is mondhatnám, hogy vágytam rá, hisz nem tudtam, miről maradok le.

Egy partnerem kitartó orális kényeztetésének köszönhetően kezdtem el elélvezni, ami eleinte még nagyon fura érzés volt. Hónapokig tartott, mire eljutottam odáig, hogy teljesen elengedjem magam, és tényleg élvezzem az orgazmust.

Azóta már sok-sok könnyű, és sok nehéz orgazmuson is túl vagyok. Irigylem azokat, akiknek könnyen megy! Ha te is közéjük tartozol, tudd, hogy ebből a szempontból szerencsésnek számítasz!

Nem mondanám, hogy szeretem az orgazmust, mert sok fejvájást okoz nekem amiatt, hogy olyan nehéz elérnem. Rengeteg olyan élmény tudok felidézni, ahol régi partnereim rettentő csalódottak voltak amiatt, hogy nem élveztem el, mert azt hitték, miattuk van. Nem miattuk volt. Vagy nem csak miattuk. Sok-sok múltbéli tapasztalat okozta azt az állapotomat.

De most erre a napra megpróbálom félretenni a rossz emlékeket, és megünnepelni a jókat.

Sőt, számodra is van három javaslatom, hogyan ünnepelj ezen a napon!

  1. Ha van kivel, és van hozzá kedved, szeretkezzetek egy jót, de úgy, hogy abban (végre?) ne legyen elvárás az orgazmus. Csak úgy a szeretkezés öröméért legyetek együtt, és ha valaki elélvez, tekintsetek arra ajándékként.
  2. Ha van kivel, ha nincs, maszturbálhatsz egyet. Itt ugyanúgy ne legyen a cél az orgazmus, inkább egy esetleges meglepi.
  3. Szexmentes változat: fogj egy lapot, és írj egy levelet az orgazmushoz! Tudom, furcsán hangozhat ez, de hidd el, nagyon izgi felismerésekre lelhetsz általa! A legjobb, ha minimum 10 percig írsz folyamatosan. Az sem baj, ha nem tökéletes a fogalmazás, hisz itt most nem az esztétika a lényeg, hanem te!

Sőt, ha szívesen az olvasóim elé tárnád a leveled, elküldheted nekem levélben az ebredoszex@gmail.com címre. A legjobb írásokat szívesen közzéteszem!

És ha még nem hallgattad meg a nyári felvételem a női orgazmus rejtelmeiről, talán ez a legjobb alkalom, hogy megtedd!