A nyalásról az erdőben. Ez a legutóbbi videóm címe. Nem, nem az történt, hogy orális gyönyörben részesítettek a természet lágy ölén. (De elég jó kis fantázia ez.) „Egyszerűen” az erdőben állva beszéltem arról, hogy vagyok én a nyalással. Azazhogy nem is olyan „egyszerűen”, mert annyira fújt a szél, hogy kénytelen voltam felemelni a hangom. Márpedig nem szoktunk hangosan beszélni ilyen témákról, maximum viccelődni. De őszintén beszélni nem.

nyalas_az_erdoben.jpg

Viharos a múltam a nyalással kapcsolatban, amit a videóban most nem említettem.

Amikor hangosan tervezgettem, mit fogok mondani a videóban (szeretem élőszóban elpróbálva komponálni a felvételek tartalmát), több személyes történet is eszembe jutott. És amikor azt készültem elmesélni, hogy „amikor először nyaltak ki, 17 éves voltam”, mindig megakadtam.

Mert nem az volt az első.

Kb. 8 éves lehettem.

Nem mesélem el újra, kattints ide a történetért, amit egy korábbi bejegyzésemben már megírtam.

Ami izgalmas, hogy annak ellenére, hogy ezzel az élménnyel indítottam, én igenis meg tudtam szeretni ezt a műfajt. Sőt, imádni! Mert bár igaz, hogy az a gyerekkori eset is gyönyört adott testileg, azaz a puncimnak jó érzés volt, de mivel tudtam, hogy „ilyet nem szabad”, „ez csúnya dolog”, és meg is ijesztett az ismeretlen helyzet, ezért onnantól ezeket a jó érzéseket valószínűleg leblokkolta a szervezetem. És onnantól nem engedtem meg magamnak, hogy ezeket az édes érzéseket átéljem. Hisz az bűnös dolog.

(Itt szeretném jelezni azoknak a felnőtteknek, akik gyerekeket szeretnének bármilyen szexuális élményben részesíteni: lehet, hogy úgy tűnne, élvezi, de az egész jövőbeli szexualitását összezavarhatja, és nagy valószínűséggel ezzel orgazmuszavarokat, párkapcsolati problémákat, vagy még komolyabb pszichés problémákat okozhat neki. Megkeserítheti az életét. Úgyhogy NE CSINÁLJÁTOK. Még akkor sem, ha testileg érettnek tűnő kamaszról van szó. Lelkileg még nem érett, hidd el.)

32 éves korom körül tanultam meg igazán élvezni az orális szexet, amikor a blogot is elkezdtem vezetni. Akkor tanultam meg egyre jobban belefelejtkezni a nyalásba. Mindezt egy olyan férfinak köszönhetően, aki tényleg imádta csinálni. Közben pedig egyáltalán nem voltak velem szemben elvárásai. Nem várta el, hogy legyen orgazmusom, vagy álljak utána készen a behatolásra. Egyszerűen csak adni akart. És adott is. Így tanított meg megélni az orgazmust is.

Ha szeretnéd mások történeteit, véleményét is meghallgatni az orális szexszel kapcsolatban, gyere el április 30-án. A nyári táboromban (július 25-28., már lehet regisztrálni) pedig ezen túl más izgalmas területekkel is foglalkozunk majd. Őszintén és tabuk nélkül. Ha pedig a nőként szívesen találkoznál és beszélgetnél hasonló problémákkal küzdő nőtársaiddal, csatlakozz a női körömhöz.