Belefelejtkeztem a szopásba

Megszerettem a 69-est és megszerettem a szopást. Elég klassz.

Régen valahogy sehogy sem ment. Mondjuk a szex sem, úgyhogy nem meglepő. De nem csak hogy nagyon nehezen éltem bele magam, de még kényelmetlen is volt. Nem találtuk a megfelelő helyzetet úgy, ha én vagyok felül, oldalt fekve pedig sehogy sem fértem hozzá rendesen a péniszhez.

A helyzetet aztán megoldotta az, hogy Ákos közölte: ő nem tud egyszerre kétfelé koncentrálni. Így aztán meg sem próbáltuk.

lollipop-lady-2467056_1280.jpg Kép: Sakkanan11 @ Pixabay

Mi lett helyette? Miközben Ákos a puncimat nyalta, én mindenféle izgalmasat képzeltem el. Nagyon jól működött például, hogy Peti farkát képzeltem oda a számba pluszban. Egy jó eszköz volt ez arra, hogy végre rálazuljak a szexre és ne kalandozzanak el a gondolataim mindenféle oda nem illő helyekre (pl. munka, bevásárlás). Ákos sem bánta, főleg, mikor arról számoltam be, hogy Dia punciját nyaltam képzeletben.

Valahogy most mégis változtak a szelek, és egyszer csak Ákos a hasára fektetett. A  69-es póz lett most az új kedvencünk.

Nem tudom, minek köszönhető, hogy eljutottam idáig, de végre megtörtént az, hogy (miközben nyalt) teljesen belefeledkeztem a szopásba. Habzsoltam, faltam és közben konkrét gyönyörrel töltött el, hogy az egész farkát a számba tömve alig kaptam levegőt. Az arcomra szorítottam a combjait és már kezdtem egy kicsit túlzottan is bevadulni. Ooolyan jó volt!

Szeretem ezt az érzést. Imádom, hogy végre szeretek szopni, hogy élvezem az ízét, hogy átjár a kéj, amikor nem kapok levegőt a szerszámától.

Igen, Lili, megérdemled! Megdolgoztál azért, hogy ilyen jó legyen neked!