Csak a testét akarom

Elmeséljem, min stresszelem mostanában magam? Azon, hogy „Jay igazából csak a pénzem miatt szeretett”. Aztán ezt gyorsan megcáfotam azzal, hogy nem is csak az anyagi biztonságot adtam neki, hanem csodálatos szexet is. Na, ilyenkor aztán bekapcsol a következő hülyeségem: „a rohadéknak csak a testem kellett„.

Szépen végigzongoráztam ezt a gondolatsort (Byron Katie 4 kérdés módszerével) és vicces mód többek között arra jutottam, hogy 1. túlságosan is akarom vissza a pénzt, amit tőlem kapott, 2. leginkább az hiányzik, hogy megdugjon. „Vicces” – gondolom magamban – „ilyen, amikor „csak a testéért kell” valaki”.

Szeretünk haragudni a pasikra amiatt, ha „csak arra kellünk nekik, hogy egy jót dughassanak”. „Tárgyiasít minket” – gondoljuk és egy utolsó szemétládának tituláljuk őket. Én még gyakran azt is hozzáteszem, hogy „mindegy neki, csak luk legyen”.

Most azonban fordult a kocka, ugyanis végeztem egy kis önreflekciót, és rájöttem: van olyan, hogy engem is a teste varázsol el valakinek elsősorban. (Nem is feltétlenül az, ahogy kinéz, mert általában a szépségtől függetlenül szoktam rákattanni egyes férfiakra. Inkább múlik ez valamiféle kémián.) Ezt viszont aztán semmilyen racionalitással nem tudom kiradírozni, gyakorlatilag csurog a nyálam a pasi után.

vogue-405148_640.jpg 

Fotó: Madeinitaly @ Pixabay

Mégis mit tudok tenni egy ilyen zsigeri érzés esetén? Persze, tudok dönteni, hogy flörtölök-e vele, vagy sem, de ez az érzéseken nem változtat. Ugyanis tudom jól, hogy sosem akarnék vele járni, nem akarnék tőle gyerekeket, még csak beszélgetni se nagyon szeretnék, csak a testét akarom érezni minél közelebb az enyémhez.

Szemét vagyok, mert „kihasználnám”? Azt hiszem, ha tiszták a keretek és nem hagyom, hogy a másik fél mást higgyen, nem engedem, hogy hiú ábrándokat kergessen, hanem tisztázzuk, hogy én csak szeretőnek tudom elképzelni őt, akkor ez nagyon is rendben van. És ugyanígy rendben van ez a pasi részéről is, ha neki csak szexre kelljek. Ha nem hazudik a szándékairól, én pedig elfogadom a feltételeit, akkor nincs gond azzal, ha csak a testem akarja.