Csiklóizgatós péniszgyűrű ajánló

Sokan úgy gondolnak a szexuális játékszerekre, hogy azt valójában a szingliknek találták ki, azzal a céllal, hogy csillapítani tudják az éhségüket. Vagy azoknak, akik otthon nem kapnak elég szexet.

Bevallom, számomra is nehéz volt elképzelni, hogy közösen vessünk be egy ilyen fűszert a szeretkezésbe, pedig van sok játékszer, amit direkt pároknak fejlesztettek ki. Talán a vibráló péniszgyűrűk azok, amiket a legkisebb „kockázattal” lehet kipróbálni, hisz olcsók, és könnyű használni őket. Plusz amellett, hogy kellemesen vibrál, még az erekció fenntartásában is segíthet.

Persze sokféle frusztrációt is előhozhat ez a téma – bennem legalább is tutira. Mit fog szólni a párom? Azt fogja hinni, nem tartom őt elég jónak önmagában? Mi van, ha ettől túl hamar elmegy a pasi?

Ahogy ezt a cikket írom, rájöttem, nem akarok többet így gondolkodni. Nem akarom tovább fókuszban tartani ezeket a félelmeket! Helyette inkább előhúzom azt az emléket, amikor egy exem huncut tekintettel kihúzta az övét a nadrágjából, és kikötözött vele. Pont ezzel a huncut mosollyal húzhatnám fel én is a péniszgyűrűt a partneremre: félelmek nélkül, mosolyogva, magabiztosan, csintalanul, azzal a tudattal, hogy ezzel mindkettőnket izgi új gyönyörökhöz juttatom.

Igen, ezt a képet fogom gyakorolni magamban: újra, meg újra elképzelem ezt a jövőbeli örömteli közös játékot.

Hasonló vizualizációkkal (is) foglalkozunk a Találd meg a gyönyöröd programomban. Ha együtt rezegtél a félelmeimmel, ez a program is tetszhet neked!