Gyönyör cunami vibrátorral

Flo több szempontból példakép nekem. Szakmai (ő is önismereti csoportokat vezet) téren is sokat tanulok tőle, de ami titeket valószínűleg jobban érdekel: imádja a szexet. Nagyon felszabadult, és nyitott.

Amikor ezt az interjút készítettünk, részben csodáltam, amiket mondott, ahogy beszélt a szexuális életéről, és arról, micsoda elképesztő orgazmusokat élt át ezzel a vibrátorral, közben pedig utáltam, mert irigyeltem. Mert szeretnék én is ugyanilyen gyönyör-cunamikat átélni a szexben.

A Tracys dog vibrátorról itt tudhatsz meg többet.

Persze tudom, hogy jó úton járok. Nagyon sokat fejlődtem az évek során, és az elmúlt évben is. Mindezt azért, mert tényleg rengeteget dolgoztam azon, hogy felszabadítsam magam, mint erotikus lényt. Valamiért az a hiedelmem (ennek okára jó sok tippem van), hogy nekem nem szabad gyönyört átélnem. Mert az „csúnya dolog”. És ezt akarom teljesen kigyomlálni magamból, és azt ültetni el helyette, hogy nekem igenis jár a gyönyör. Alanyi jogon. Nem kell senkinek megadnia nekem, nem támasztok én kifelé elvárásokat, és nem is szeretnék. Úgy értem, hogy én magam is megadhatom magamnak, és ha más megadja, fogadhatom.

Tudom, hogy ebben az évben is sokat fogok fejlődni, és nektek is szeretnék segíteni abban, hogy szikrázóvá változtathassátok a szexuális életeteket. Ezért mutatok be nektek inspiráló személyiségeket, izgi játékszereket, és tartok csoportokat, táborokat.

Ha te is eltökélt vagy, mint én, hogy végre gyökereiben változtasd meg a szexuális életed, tarts velünk! Várlak a táboraimban, vagy a több alkalmas önismereti csoportjaimban, mert ezek a hosszabb idejű, mélyebb programok azok, amik igazán nagy változást hozhatnak.