Hiányzik a farka

Isteni volt Jay-el a szex és most rettentően hiányzik. Hiányzik a társasága, a személye is, de sokkal meglepőbb számomra, hogy még a szex is tud hiányozni vele. Függővé tett.

Emlékszem, mikor először megpillantottam meztelen. Ugyanaz volt a reakcióm, mint minden más farokra: nem volt sem barátságos, sem volt vonzó, vagy gusztusos számomra. Azáltal, hogy fekete bőr fedte, egy fokkal érdekesebb volt, de ez még nem tette kívánatossá. Egyszerűen csak egy a szokásostól eltérő pénisz volt ez is.

A második együtt töltött éjszakával kezdett érdekessé válni a helyzet. Akkor kezdtem el imádni, ahogy belém hatol. Elakadt a szavam. Feszített, nyomott és megvesztem érte. Nem akartam, hogy abbahagyja, s szerencsére ő nem is hagyta abba.

Teljesen rászoktam, most már mindig a farkát akarnám. Tökéletes volt. Pont jó hosszú és pont jó vastag. Sosem okozott fájdalmat, s elég mélyre ért. Sosem lankadt, akármeddig bírta. És amilyen csípőmozgás társult hozzá! Még most sem találok szavakat…

Sosem fordult velem elő korábban, hogy ha egy barátnőm rákérdez, milyen volt vele a szex, én csak szuperlativuszokban tudok beszélni… De tudom, ez nem azért van, mert az előző pasik bénák voltak, csak még én nem álltam készen. Jay jó pillanatban kapott el, mikor teljesen nyitott voltam, még vágytam is a szexre és hiányzott a stressz az életemből. Mindemellé pedig addigra elmélyült bennem egy csomó tudás, amit az elmúlt év során szedtem magamra.

Most, hogy elváltam tőle, alig van kedvem szexelni. Az ő farkát akarom, sírok utána. Már nem ízlik, amit korábban imádtam, mert most csak arra tudok gondolni, hogy vele nem lehetek. S mikor azzal próbálom kárpótolni magam, hogy odaképzelem őt az ágyba, még csalódottabb leszek, s sírni kezdek.

Imádom, hogy imádtam vele a szexet, de most már nem szeretnék tovább keseregni. Szép emlékként szeretném őt őrizni, akihez esetleg visszatérhetek, de nem akarok fájdalmat okozni magamnak, és az itthoniaknak sem. Vissza akarok kerülni az itthoni életembe.

A kép forrása itt.


Érdekel, mekkora a péniszed a többiekhez képest? Derítsd ki! Nézd meg a kutatásom eredményeit!

Péniszméretek kutatás