Mennyi idő alatt lesz egy nőnek orgazmusa?

A legtöbb férfi kevesebb, mint 5 perc alatt elélvez. Ezzel szemben a nőknek jellemzően 20 percre van szükségük. (Írják itt.) Ráadásul a nők csupán 20%-a képes kizárólag behatolás által elélvezni. A többieknek szükségük van a csikló segítségére is. Na, ehhez képest nekem hónapokra van szükségem...

orgazmus_hany_perc_utan.jpg Fotó: SplitShire @ Pexels

Kb. 2 éve volt, hogy életem első orgazmusát átéltem. 32 éves voltam. Valószínűleg előtte is eljutott a testem a csúcsra, csak a tudatom elnyomta azt. Magyarán: ugyan a puncim beleremegett, de én erről mit sem tudtam. A gyönyör, az öröm elmaradt. 

Sajnos nem tudok visszaemlékezni, mennyi idő, hány együttlét kellett ahhoz, hogy végre el tudjak élvezni azokkal, akikkel egyáltalán sikerült. Laci volt az első: vele talán 2-3 hónap is kellett, mire el tudtam magam engedni annyira, hogy megengedjem magamnak az orgazmust. Nem a technikáján múlott, hanem a magas falakon, amiket az orgazmus útjába építettem az évek során. Vele azóta is (egy kivétellel) csak orális szex útján tudtam elélvezni. Akkor viszont már elég magabiztosan, szinte minden alkalommal.

Petivel aztán már behatolással is ment, de gyakorlatilag csak akkor, ha lovagoltam rajta és közben a csiklómat is izgattam. Néhány alkalommal sikerült csak és ez is szintén kb. fél év után először.

mennyi_ido_alatt_elvez_el_a_no.jpeg Fotó: George Becker @ Pexels

Jay volt a kivétel: vele elég volt csupán a behatolás. Miért? Nem tudom pontosan, de az a gyanúm (amellett, hogy nagyon passzoltunk egymáshoz és nagyon vágytam rá), hogy tökéletesen stresszmentes voltam. Elképesztő boldog voltam, nem dolgoztam, nem volt semmilyen felelősség a vállamon.

A szakértő azt mondja, ha azt szeretnéd, hogy a nőnek jó legyen a szex, érd el, hogy nyugodt legyen és biztonságban érezze magát. (Forrás itt.) Tartós kapcsolatban nagyobb az esélye, hogy elélvez, mint egy rövid kaland során. Ez a szex professzor egyébként azt javasolja, ha szeretnéd, hogy a nődnek jobb legyen veled, beszélgess vele és légy aktív, kezdeményező a párkapcsolati problémák megoldásában.

Gergővel szuper a szex. Kívánom is, élvezem is, sőt, mikor végeztünk én már alig várom a folytatást. De nem tudok elélvezni. Még nem.

Néha a közelébe sem jutok. Az rendben is van, akkor nincs bennem feszültség. Máskor olyan, mintha átjutottam volna egy csúcson, csak nem vettem észre. Mintha közben „csukva lett volna a szemem”. Ezt úgy értem, hogy bár megkönyebbülök, eltűnik a feszültség a testemből, de közben nem tudok róla, hogy volt orgazmusom.

Egyszer rajtakaptam a tudatom, ahogy épp falat épít az orgazmus útjába. Ott voltam a csúcsnál, de az utolsó lépés, az elengedés nem tudott megtörténni. Azt éreztem, olyan a tudatom, mint egy gyerek, aki görcsösen szorongatja a játékát, amit el akarnak tőle venni. Nem adta az orgazmust. Képtelen volt a tudatom elengedni magát. A feszültség pedig odáig nőtt bennem, hogy már nem bírtam elviselni…

orgazmus_akadaly.jpegFotó: Kat Jayne @ Pexels

Régen ilyenkor szoktam elbőgni magam: amikor feszültség marad bennem és ezáltal csalódottságot élek meg. Most is éreztem, hogy nem tudok megnyugodni, így odabújtam a vállára, mint egy kisgyerek. Csak azzal a különbséggel, hogy most hagytam, hogy megéljem ezt az érzést és igyekeztem közben megfigyelni magam. Időt adtam magamnak, nem hajszoltam tovább a szexet, hanem kértem egy kis szünetet.

Mi lett az eredménye? Legközelebb már türelmesebb voltam magammal, Gergő pedig azáltal, hogy jobban megismert, könnyebben oda tudott rám figyelni, és ha érezte, hogy még bennem van a feszültség, addig kényeztetett, míg meg nem tudtam nyugodni. El nem élveztem, de legalább megnyugodtam.

Szeretek orgazmus nélkül is szexelni, de tény, hogy orgazmussal sokkal jobb lenne. És még jobb lenne, ha képes lennék ezt vele egyidőben megtenni.

***

Még van néhány hely a szerda (okt. 18.) esti előadásomra, ahol a problémáim gyökereiről és megoldásáról mesélek majd. Gyorsan regisztrálj, ha érdekel!

Novemberi programjaimon mindenképpen olyan témákkal szeretnék foglalkozni, ami Titeket igazán érint, ezért a véleményeteket kérem: Milyen témában hallgatnád meg egy-egy szakértő előadását? És miről beszélgetnél szívesen a többi olvasóval? Itt várom a válaszaitokat.

A válaszadók között egy két főre szóló belépőt sorsolok ki egy a nyertes által választott programomra, mely 2017 év végéig váltható be. A szavazatod 2017.10.21. éjfélig adhatod le. Sorsolás: 2017.10.22. A nyertest e-mailben értesítem.

A programok helyszíne továbbra is Budapest belvárosa.