Mit tegyek, hogy végre legyen orgazmusa a barátnőmnek?

Egy levélíró azt kérdezte tőlem, mit tegyen, hogy el tudja élveztetni a barátnőjét, akivel egy hete vannak együtt. Nagyon megérintett a történet, hisz tudom, hogy ez a probléma sok-sok exemet is úgyanúgy kísértette a kapcsolatunk elejétől fogva.

Én sem tudtam elélvezni sokáig. Senki mellett. Sőt, még a saját kezem által sem.

Fotó: Ethan Sykes, Unsplash

Az, hogy egy nő az aktus közben nem tud elélvezni, nem ritka. Az viszont, hogy még maszti által se megy neki, már sokkal inkább az, és ezáltal az én helyzetem talán még aggasztóbb volt.

Sajnos az se ritka, hogy az a pasi, aki azt tapasztalja, hogy nincs orgazmusa a párjának, kétségbe esik. Hisz látja a pornófilmeken, hogy a nők visítva élveznek el kb. mindentől, és ha ő ezt nem képes produkálni a csajával, megijed, hogy nem elég jó az ágyban. Megrémül, és türelmetlenné válik, majd elkezdi ötletekkel bombázni a lányt (a fenti példa esetében már az első héten), akiben aztán mindez úgy csapódik le, hogy nem elég jó az, amit a szerelmének nyújt az ágyban, és ettől még jobban megijed, még jobban bezárkózik.

Ördögi kör ez, ami sokszor egyre nagyobb problémát szül.

Mit lehet tenni? Szerintem a legjobb gyógyír ilyenkor a türelem és az elfogadás, amit bővebben ki is fejtek ebben a videómban:

nem tud elélvezni a barátnőm  nincs orgazmusa PoliLili Ébredő Szexualitás

Ha ismerős a helyzet, és szeretnél gyökeresen változtatni ezen a kétségbeejtő szituáción, az online önismereti kurzusaim között sok-sok segítséget találsz.