Mitől lesz jó egy férfi az ágyban? – Zsac mesél

„Mitől lesz jó egy férfi az ágyban?”

Ez a kérdés indította el Zsacot az útján, akit az üzleti tréningek világából ismertem meg.
Egy ilyen képzésen valaki megsúgta nekem: Zsac foglalkozik erotikus hipnózissal is, úgyhogy érdemes lenne vele ismerkednem…

Ahogy elkezdtünk beszélgetni kiderült, hogy intim masszázst és még sok minden mást is tanult. Kifejezetten hiteles szaktekintélynek számít a szexualitás terén.

Hogy belekóstolhassak a témába, szemléltetett nekem rajtam egy aprócska erotikus hipnózisból vett gyakorlatot – na, hát már akkor futkosott a hátamon, nem is tudom mi…
Úgyhogy eldöntöttem, felkérem előadni az Ébredő Szexualitás Blogon.

Zsac bemutatkozik:

„Biohackerként azt vizsgálom, hogy a biológiánk hogyan hat ki az életminőségünkre, a boldogságunkra és a teljesítményünkre.

Arra törekszem, hogy a biológián keresztül („meghackelve” az emberi szervezetet) képes legyek megnövelni, fejleszteni, jobbá tenni az életemet, és erre megtanítani másokat is.
Az egyik ilyen legfontosabb terület maga a szex, mert hogyha ez nem megfelelő, nincs készség szinten elsajátítva, akkor rengeteg frusztrációnak és nehézségnek lehet a forrása.

A célom a Nyelvlecke videókkal az, hogy készség szintre lebontva, egyszerűen megmutassam az alapokat.

Zsac Nyelvlecke puncinyalás útmutató Ébredő Szexualitás Blog

Amikor a legelső barátnőm elhagyott, akkor azt mondta, hogy elhagy egy másik srácért, mert én nem vagyok elég férfi. Ekkor voltam én 19, és 16 éves koromtól jártunk együtt ezzel a lánnyal. Azt volt az én kérdésem, hogy:

Mit tehetek, hogy férfibb legyek?

Egy 80 fős szlovén-horvát határ melletti faluban voltam akkor, amikor ezzel a kérdésemmel az internethez fordultam segítségért:

Mik azok a készségek, amiktől egy férfi jó férfi lesz egy párkapcsolatban?

Gondoltam, ha ezeket megtudom, akkor legközelebb nem hagynak el.

Az egyik ilyen legfontosabb készség, hogy egy férfi jó az ágyban – ettől kezdve ez lett a kutatásaim tárgya, az elérendő célom:

Hogyan lesz egy férfi jó az ágyban?

Ezen az úton döbbenetes mennyiségű ökörséggel találkoztam. Rengeteg anyagot vettem, amik mindenféle butaságot egymásra halmoztak, és semmi , de semmi értelmük nem volt.

Végül aztán találtam egyet, amit pornósztárok készítettek, és azt mondták:

„Szeretnénk elmondani, hogy mi az, ami valójában működik.
Az első és a legfontosabb szabály, hogy minden,
amit a pornóban látsz az a kamera, és az azt néző férfinek kedvez, és nem pedig a jelenetben szereplő nőnek.

Tehát akkor ami a pornóban van, az kicsi eséllyel jó a hölgynek – csapódott le benne ez az „aranyszabály”, ami első hallásra belém égett. Ott minden eltúlzott, kifigurázott, torz, azért, hogy egyes – általában traumákkal „megáldott” – hajlamoknak kedvezzen.

„A pornó nem valóság – akkor viszont mi igen?” – így indultam tovább a keresésben.

Azt találtam, hogy az egyik legnagyobb nehézség vagy probléma az, hogy:

„Hogyan is lehet egy nőnek orgazmust okozni?

Ha egy férfi erre képes, akkor nagyon sok – vagy szinte minden – „hiányosságát” képes a nő megbocsájtani. Lehet ez pénzügyi, távolságbeli, vagy akár adottságbeli.

Egy férfinél szinte mindenre ütőkártya az,
hogyha tőle tud egy nő élvezni.

Ennél már csak egy nagyobb ütőkártya van: hogyha nagyobbat és/vagy többet tud őtőle élvezni, mint bárki mástól!
Én azt hittem, hogy ez egy nagyon nehéz dolog, vagy hogy ezt csak egy-két hölgynél lehetséges elérni. De szerencsére – vagy talán sajnos – annyira balfék a „konkurencia”, hogy minimális odafigyeléssel már el lehet érni ezt a státuszt!

Had mondjak egy példát: elmenni egy belga étterembe 4 óra hossza, és 50-100 ezer forint közötti kiadás, hogyha a férfi állja a cechet. Viszont ez egyáltalán nem vezet orgazmushoz a nőnél, maximum „szánalom-szopáshoz”: a nő is kapott valamit, akkor had kapjon a férfi is. Ez még nem visz „úristen, te vagy a legjobb férfi az életemben” státuszhoz.

Ami viszont oda visz, az az, ha nem csinálsz semmi mást, mint hogy 4 órán keresztül masszírozod. A nők túlnyomó többsége soha az életben nem volt még 4 órát masszírozva, de még talán 1 órát sem a pasija által. És ez ingyenes! 🙂

Hogyan tudod megtalálni, hogy melyik nő mitől és hogyan élvez?

Ha 4 órán keresztül végigpróbálod szőnyegbombázás címen az összes olyan nyalástechnikát, amit a tananyagban megismerhetsz, akkor az egy abszolút felejthetetlen és tanulságos élmény lesz – neki is!
Így azonnal katapultálhatod magad az „isten” kategóriába, és nagyon sok hibádat és traumádat meg tudja bocsájtani!
Ez az egyetlen ok, amiért nem vagyok sosem szingli, pedig egy rendkívül „nem ideális” személy vagyok…

Ezért volt az a célom, hogy mik azok az eszközök, amik előkészület nélkül vagy kevés előkészülettel nagyon nagy sikeraránnyal lehet alkalmazni.

„Ha tőlem élvez a nő, akkor isten leszek.


Ha szeretnél az orális kényeztetés mesterévé válni, akkor tarts velünk a Nyelvlecke kurzuson!

Nyelvlecke - felejthetetlen punci nyalás útmutató - amitől  lesz egy férfi az ágyban!