A nyári táboromban összeszedtük a résztvevőkkel, mik tesznek számukra vonzóvá egy férfit, és mik egy nőt. Természetesen főleg a szexuális vonzalomra tértünk ki, hisz az én programjaimon ez a fókusz. Mivel tapasztalataim szerint sok férfit foglalkoztat a kérdés, hogy

„Mi kell a nőknek?”
„Mitől leszek vonzó számukra?”,

ezért úgy döntöttem ennek szentelek egy videótl

Vajon elég szexi vagyok a férfiak/nők számára? Sokakban felmerül a kérdés. Benned mi hozza meg a belső bizonyosságot arról, hogy szexi vagy-e? A külső visszajelzések? Vagy egy belső érzés inkább?

Tisztán emlékszem azokra az időkre, amikor elkezdtem végre szexinek érezni magam. Pedig – mint utólag megtudtam – már gimiben is szexinek talált egy egészen jó pasi is, de én erről mit sem tudtam. Nem voltam tudatában a saját vonzerőmnek, és nem is mertem használni azt. Számomra a legszembetűnőbb jele az volt ennek, hogy lesütöttem a szemem. Rá se mertem nézni a jó csávókra. Hogy miért?

Féltem, hogy mit szól, ha észreveszi, hogy nézem. Mi lesz, ha kiderül, hogy tetszem neki?

Fotó: Mészáros András

Persze ezt csak utólag tudatosítottam. Akkor azt sem tudtam, hogy mitől félek valójában. Utólag viszont rájöttem: hisz épp ez a lényeg! Tudatni vele, hogy felkeltette az érdeklődésem, hogy nyitott vagyok rá!

Nálam leginkább a rövid, de határozott pillantások váltak be, majd utána vártam, hogy ő tegye meg a következő lépést. De ezt már inkább csak a 30-as éveimben sajátítottam el.

A legdurvább szerintem ebben az, hogy azzal, hogy rémülten lesütöttem a szemem, valószínűleg azt kommunikáltam a szimpatikus srácok felé, hogy félek tőlük, nem tetszenek. Pedig pont fordítva volt!

Amióta jobban merek szemoktaktust tartani, sokkal szexibbnek is érzem magam. Már csak azért is, mert így, hogy odanézek, észre tudom venni, ha tetszem valakinek. És akkor is, ha nem szeretnék új partnert. Mert azzal együtt, hogy imádom a párom, jól esik sütkérezni egy kicsit abban az érzésben, hogy tetszem.

Tudom, sokan bizonytalanok abban, miért nem olyan sikeresek a párkeresésben. Nekem ez volt az egyik kulcs, de ahányan vagyunk, annyi dolog tart minket vissza a boldog párkapcsolattól.

Ha szeretnéd megismerni mások véleményét hasonló témákban, vagy szeretnél visszajelzést kapni arról, hogy látnak téged mások, és miben lenne érdemes fejlődnöd ahhoz, hogy vonzóbb lehess és sikeresebb a párkapcsolatokban, erre is lehetőséget ad a táborom. Most még kedvezményesen tudsz regisztrálni a tavaszi turnusba!

És ha már írok, egy friss hírt is megosztok veled: hamarosan érkezek egy új meglepetéssel, amiről a legutóbbi videómban már meséltem! Egy egy éves online sorozathoz csatlakozhatsz január végétől, aminek célja, hogy idéntől végre (újra) fantasztikus szeretkezéseket élhess át! Ha tehát azt érzed, hogy most nem az igazi a szexuális életed, és szeretnél változtatni, figyeld a következő írásaim!

Én már nagyon izgatottan várom a sorozat indulását!