9 tipp, amitől szexibb lesz a hálószoba

Nem mindegy, milyen az a helyiség, ahol szeretkezni szoktunk. Legyen meghitt, szexi és lehetőleg más eszembe se jusson ott, csak az összebújás. A tökéletes hálószobán kezdtem el gondolkodni a szex-társasjátékom (Monogamy) kérdésére:

Mi az a két dolog, amit elhelyeznél a hálószobátokban, hogy egy érzékibb környezetet teremts? És van-e valami, amit eltüntetnél? 

Körbenéztem a helyiségben és elöntött a büszkeség. Szerintem egész jó! Miért?

1. Nagy, kényelmes ágy

Mindennek az alapja az a nem egyszemélyes (!) ágy, ami kényelmes, nem nyikorog és nem állnak bele a matrac rugói a pasi térdébe. Nincs a középen egy nagy gödör és nincs fölötte olyan polc, amibe a fejet be lehet verni.

2. Csak szexre és alvásra használjuk

Egy alvás-szakértőtől olvastam egyszer: fontos, hogy az ágyat csak erre a két dologra használjuk. Ne vigyük be a munkát, ne ott nézzünk filmeket, ne ott együnk. Nos, szerintem ez nem csak a jobb alváshoz segít minket hozzá: ha odafigyelek erre, kisebb az esélye annak is, hogy elterelje a gondolataimat valami a páromról.

3. Nincsenek benne felesleges tárgyak

Totál kiábrándító volt abban a helyiségben tölteni az éjszakát, ahol a gyerek cuccai még szanaszéjjel hevertek az autós szőnyegen. Csöppet sem vágykeltő. A jó hálószobában szerintem nincsenek sem úti-szuvenírek, sem értelmező szótár. Sem a nagyszülők portréja…

szexi_haloszoba1.jpgFotó: StockSnap @ Pixabay

4. Hangulatvilágítás

Szeretem látni a párom, de utálom, mikor hanyatt fekve kiégeti a retinámat a csillár fénye. A kis karácsonyi-égősor viszont tök romantikus.

5. Eszközök diszkrét, de elérhető helyen

Ismerős érzés, amikor a szomszéd szobába kell átszaladni az óvszerért? Vagy amikor vendégsétbe érkeznek a rokonok, nálatok pedig elöl maradt a bilincs? Én a kondomokat egy kedves dobozban tartom az ágy mellett, a játékszereimet pedig az éjjeli szekrényben. Minden kéznél van, ha kell, de nem hoz zavarba senkit. És van egy szemetes is, hogy ne kelljen kiszaladni a használt kotonnal a konyhába.

6. Tükör az ágy mellett

Amiben gyönyörködhetünk magunkban, ha akarunk, de elég kicsi ahhoz, hogy ha nem akarok épp szembesülni a testemmel, akkor ne ütközzek bele a látványba.

szexi_haloszoba2.jpegFotó: Pixabay @ Pexels

És amiben még fejlődhetne a hálóm:

6. Szexi függöny

A bordós-pirosas árnyalatú textíliákról akaratlanul is a hancúrozás jut eszembe. Főleg, ha valami selyemhez hasonló anyagból készültek. Jó lenne egy-két ilyen is az ablakba. Vagy csipke…

7. Szexi, de használható ágynemű

Legyen csinos, szexi, de praktikus. Belefutottam már olyan huzatba, ami folyton lecsúszott rólunk (vagy mi csúsztunk le az ágyról). Az sem jó, ha az izzadtság, vagy a síkosító erős nyomot hagy rajta és persze ne legyen tiszta műszál, amibe könnyen beleizzadunk. Télre egy pihe-puha plüss pokróc is jó lenne.

Szerintem a bordós, vagy fehéres árnyalatok és az arany azok, a rózsaszín viszont sok férfinál kiveri a biztosítékot.

8. Illatok

Sajnos a mi hálónk igen apró, amiben nagyon megreked az alvós-szagunk. Bebüdösödik. Ez pedig a legkevésbé sem szexi. Az erős illatok nekem irritálják az orrom, így még ki kell találnom valami diszkrét illatosító módszert…

9. Ágyrács

Szeretem, ha kikötöznek. Csak hát nincs hova… Még szerencse, hogy Bence ezt leleményesen megoldja: például hozzákötözi a csuklóm a bokámhoz.

A Monogamy társasjátékot itt tudod beszerezni. Szerintem zseniális beszélgetés-indító kérdések vannak benne.

monogamy_tarsasjatek.jpg Fotó: Vágyaim.hu