Hogyan lehet jobb a szex óvszerrel?

Szeretnék egy útmutatót arra, hogyan lehet élvezettel használni a kondomokat. Mármint hogyan lehet például gördülékenyen elővenni és felhúzni. Mert én még nem éltem át olyan aktust, ahol ne jelentett volna fennakadást a gumihúzás.

Ahogy a lenti videót készítettem az óvszerekről, felmerült bennem, hogy basszus, nekem gyakorolnom kéne a használatukat. Mármint konkrétan fogni egy dildót (vagy akár uborkát), meg pár doboz olcsó gumit, és begyakorolni a felhúzását. Persze ez még nem ugyanaz, mert egyiknek sincs fitymája, meg jóval keményebbek, mint egy pénisz (lehet, krinolin kéne inkább), de legalább magabiztosabbá válok. Mert elképesztő kiábrándító, amikor megpróbálom felapplikálni a partneremre, de elakadok, és a végén átadom neki a következő mondat kíséretében: „nem megy!”.

condoms-3112006_640.jpg

Fotó: Pixabay

De amúgy meg miért nekem kéne felhúznom azt a gumit? Tulajdonképpen ő az, aki érzi, hogy kényelmes neki. Mivel szeretem elkerülni a bénázást, inkább át szoktam adni neki a feladatot, de közben rendre hülyén érzem magam, mert azt gondolom, erotikusabb lenne, ha én csinálnám. Csakhogy a lelkiismeret-furdalás az ágyban öli az erotikát.

És mit lehet csinálni aközben, amíg a pasi az óvszerrel bíbelődik? Szinte nem volt még olyan helyzet, hogy ne zökkentem volna ki ebben a helyzetben a vágyból. Akármilyen gyorsan cselekszik, megakaszt a szünet.

Tudom, lehetne azt is, hogy közben izgatjuk egymást. De mégis hogyan? Állandóan azt érzem, hogy nagyon sok koncentrációt igényel tőle a helyes felhelyezés, és csak megzavarom, meg az útjában vagyok. Rajta meg szintén azt látom, hogy annyira el van foglalva, hogy arra már nem jutna kapacitása, hogy velem is foglalkozzon közben. Főleg, hogy mindkét keze foglalt… Ezért is örültem meg annyira ennek az „egykezes óvszernek”, amiről az alábbi videó készült.

Tegyük élvezhetőbbé az óvszerhasználatot!

Unom már ezt a bénázást. Az óvszerhasználatról nem akarok lemondani, mert ez az a védekezési mód, amit a legjobbnak tartok. Úgyhogy inkább dolgozni fogok a helyzet javításán. Hogyan?

Első lépésként meg fogom figyelni, hogy viselkedünk egy ilyen helyzetben. Van olyan póz, helyzet, ahogy tovább tudjuk izgatni magunkat?

condom-3112069_640.jpg

Fotó: Pixabay

Igyekszem mosolyogni, és huncut maradni, miközben óvszert húz.

Olyan óvszert vásárolok, ami szeretünk, és kidobálom azokat, amiket nem. Lehetőleg síkosítottat, mert azt felhúzni is könnyebb, meg utána a behatolás is kényelmesebb.

Szexen kívül kibontok pár csomagot, és gyakorlom a felbontását, megjegyzem, melyik a teteje, és a felhúzást is gyakorlom valamin.

Igyekszem szeretettel és hálával gondolni az óvszerre, és tudatosítom, hogy ő nem az ellenségünk, hanem a segítőnk, hisz lehetővé teszi, hogy elkerüljük a nem kívánt terhességet, és az aktust is meg tudja hosszabbítani.

+ Ha van tipped, hogyan lehet még élvezetessé tenni az óvszerhasználatot, írd meg nekem az ebredoszex@gmail.com.e-mail címemre! (És azt is, hogy milyen aláírással közölhetem le az írásod.)