Punci masszázsra készülök

Egy ismerős felajánlotta: szívesen ad nekem egy yoni masszázst.

A yoni szanszkrit eredetű szó, templomot jelent, átvitt értelemben a teljes női nemi szervet jelenti, a vulva összes részén át egészen a belső szervekig.

A nő orgazmusa a masszázs alatt a legkevésbé fontos, mint ahogy a masszőr szexuális vágya is mellékes. A másfél órás, különböző ujjtechnikával, vízzel, olajjal történő simogatás célja a bizalom és az intimitás kialakítása. Ez a yoni masszázs lényege. Az orgazmust pusztán a masszázs mellékhatásaként kell kezelni. (Forrás: Velvet)

Mindez hónapokkal ezelőtt történt és azóta hezitálok.

Az egész elképzelés iszonyat fura: levetkőzni egy idegen előtt és hagyni, hogy a puncimat kényeztesse, masszírozza. Egy olyan idegen, akihez valószínűleg nem vonzódok, nincs köztünk kémia. És nem is akar tőlem semmit…

flower-1884161_640.jpgFotó: andreas160578 @ Pixabay

„Ez nem szex és nem az orgazmusról szól.” – mondják, de én nem tudom elképzelni, hogy nem így van. Hisz a puncimmal dolgozik! Ezáltal olyanná válik ez az egész a fejemben, mint egy fizetett szexuális szolgáltatás. Szabad ezt? Végül is ki tiltja? Miért ne lehetne?

Mindezek ellenére engem borzasztóan vonz az egész. Valahogy hiszek benne, hogy ezeknek a masszázs-alkalmaknak hihetetlen gyógyító ereje lehet, kimasszírozhat belőlem görcsöket, elfojtásokat, elakadásokat. Úgy képzelem, egy ilyen masszőr (legyen férfi, vagy nő), felszabadíthatja végre a puncimat a börtönéből!

Csakhogy van itt még egy kis bökkenő: a férfi, aki felajánlotta, nem egy idegen. Ő egy ismerősöm, akiről történetesen tudom, hogy nagyon nem vonzódok hozzá. A masszázshoz viszont annál inkább. Mégis képtelen vagyok elképzelni, hogy ha tőle kapom, az bármi jóra vezethet.

Közben azt sem értem, miért ajánlotta fel. „Akar tőlem valamit?” – zakatol a fejemben, így megkérdezem inkább. Kiderül, neki ez egyfajta tanulás, megismer még egy női testet. Szeretném elhinni neki, de mégis nehéz. Félek, hogy be akar majd próbálkozni. Mi lesz, ha ott, abban a kiszolgáltatott helyzetben, egy lakásban, kettesben (vagy „Te jó ég, ki lehet még ott és egyáltalán hol találkozunk majd?”) bármi olyat tesz, amit én nem akarok?

Hezitálok, ezért megosztom vele a kétségeimet. (Vagyis egy részüket.) Ő megnyugtat: lehet az, hogy elsőre csak egy hátmasszázst kapok, ami után eldönthetem, szeretnék-e folytatást.

Ebbe végül beleegyezek, mert nagyon akarom azt a masszázst, de félek továbbra is. Hisz már alapból nem tudok mit kezdeni a személyével és zavarban vagyok a közelében, nem hogy egy ilyen intim helyzetben!

Bár gyógyulni szeretnék, félek, a bátorságom csak újabb sérülésekhez vezet.