Punciizgatás mesterfokon nőknek és férfiaknak

Találtam egy zseniális honlapot, ahonnan ötleteket lehet ellesni a punciizgatáshoz. Ez az OMGYES, ami nem csak praktikus, de gyönyörűen van összerakva, nagyon sokrétű, rengeteg tudást tartalmaz, és mindezt nagyon szelíden és ízlésesen tálalja, ráadásul 12 nyelven!

Férfiaknak és nőknek egyaránt szól a portál, amin sok-sok hús vér nő meséli el és mutatja meg, mit szeret az ő puncija. A „bemelegítő” videókon még csak beszélnek róla, de később, az egyes fejezetekben haladva konkrétan meg is mutatják a saját vaginájukon, mi a jó nekik. És mindezt csodaszépen teszik, kedvesen belepirulva.

Fotó: Taras Chernus, Unsplash

Nem, ez nem pornó. A célja nem az, hogy a videókat nézve maszturbálj. Azaz, hogy mégis. Mert amit bemutatnak, azt érdemes ki is próbálni magadon, vagy szíved hölgyén. Lehet, hogy be fog jönni, de az is lehet, hogy nem ez, hanem egy másik technika tetszik majd meg. Elképesztő széles a repertoár, amit bemutat a honlap!

Én is innen tanulok maszturbálni – merthogy alapból nagyon nem indult be a kísérletező kedvem az önkielégítésnél, így kénytelen vagyok máshonnan ellesni ötleteket. Elképesztő izgalmas lekövetni, mit ajánlanak ezek a hölgyek, és szívni magamba a felszabadultságukat és a nyitottságukat a gyönyörre.

Nagyon jó szívvel ajánlom ezt a weblapot!

Részletesebben is mesélek róla ebben a videóban:

punciizgatás férfiaknak és nőknek Polilili Ébredő Szexualitás

Ha te is tele vagy frusztrációval és szorongással a maszturbálással kapcsolatban, az OMGYES weblapon kívül szeretettel ajánlom figyelmedbe a Találd meg a gyönyöröd online önfejlesztő programom is.