punciizgatás ötletek

Punciizgatási ötlettár

Egy puncit végtelen sok féle képpen lehet izgatni. Onnan is tudom, hogy csak ezen a honlapon több száz féle „technikát” mutatnak be. És bevallom, nekem erről egész sokáig fogalmam se volt…

Imádom, amilyen természetességgel mesélnek ezek a nők arról, hogyan szeretik a puncijukat kényeztetni. Igen, még nekem is sokat adnak az ide feltöltött „oktatóvideók”, mert bár tényleg nem semmi, milyen nyíltan tudok beszélni a szexről még a YouTube-on is, azzal azért csak részben vagyok tisztában, hogy valójában mi esne jól a nunimnak. Mert még nem ismerjük egymást igazán. Vagy én őt legalább is nem ismerem eléggé.

Hogy miért?

Mert nagyon sokáig nem voltam képes megengedni magamnak a gyönyört.

Gyerekkoromból hozom azt a mélyen begyökerezett tévhitet, hogy a szexuális gyönyör „csúnya dolog”, amihez aztán begyűjtöttem sok-sok negatív szexuális élményt is a húszas éveim végéig. Nemhogy mással nehéz volt a szex, de még önmagamnak is nehezen tudtam örömöt szerezni. Ez a blog is azért jött létre, hogy ezen változtassak, és segítsek másoknak is kitörni hasonló helyzetekből,

hogy végre elfoglalhassa a szex azt a helyet az életünkben, amire (a gyerekcsináláson túl) rendeltetett: az örömszerzését.

Az OMGYES videóiból ihletet meríthetek ahhoz, hogy jobban össze tudjunk barátkozni. Inspirációt kapok ahhoz, hogy mi mindent próbálhatok ki az öngyönyör-szerzéshez. Az alábbi videómban egy újabb technikát mutatok be, amit a honlapról tanultam, és ami kinyitott egy újabb kaput afelé, hogy egyre nagyobb sikerekkel tudjak maszturbálni.

punciizgatás ötletek

Fotó: Annie Spratt, Unsplash

Persze, nem csak hölgyeknek ajánlom ezeket a technikákat, hanem az uraknak is jó útmutató lehet ahhoz, hogy kiismerjék a partnerük punciját, és a neki leginkább tetsző kényeztetést nyújthassák.

punciizgatás mesterfokon PoliLili Ébredő Szexualitás OMGYES