Rajzolj puncit!

Ez itt az én puncim. Tükröt és színeseket ragadtam, és lerajzoltam a kicsikémet. Ahogy elkezdek írni róla, érzem, hogy már most, egy hét távlatából is teljesen más lett a viszonyom a puncikámhoz, mint amikor elindultam az 5 napos Heart and Sexuality női körbe.

puncirajzom.jpg

Évekkel ezelőtt még kifejezésem sem volt rá. Anyu azt mondta, „a nunusod”. 30 körül találtam csak meg rá a szavam, addig igyekeztem kerülni, hogy beszéljek róla. A puncim – így szeretem hívni. Az, hogy most azt is hozzá tudtam tenni, „a kicsikém”, őrült haladás.

Még nemrégiben is döbbenten csodálkoztam azon, mi a nyavalya tetszik a pasiknak a puncin. Mármint értem én, hogy finom, meg csodás gyönyöröket ad, de hogy szép legyen?!? (Írtam is róla korábban már nem egyszer.)

Egy ideje már rendszeresen nézegetem őt a tükörben, fotókat is készítettem róla, amiket szépen meg is szerkesztettem. Akadt olyan kép, ami tetszett is. De ahogy reggelente, az ágyból kikelve megláttam őt, még mindig nem tudtam szépnek látni.

Ez a rajz viszont szerintem kimondottan szép lett. Annyira szép, amennyire megérdemli a kis drágaság. Miért?

Évekig szörnyen bántam vele. Ignoráltam: tudomást sem vettem róla. Ha szólt, jelezni próbált, befogtam a fülem. Hiába volt akár hüvelygombám, én arra sem figyeltem, még úgy is erőltettem a szexet. Olyankor is rákényszerítettem a közösülést, amikor még nem volt elég nedves, vagy épp legszívesebben szundikált volna.

Borzasztóan bántam vele és még haragudtam is rá, amiért „nem működött velem együtt”. Nem nedvesedett, amikor azt akartam és nem nyújtott gyönyöröket, amikor én kényszerítettem rá. Méghogy a pasik szemetek? Itt én voltam saját magam szörnyetege.

Itt az idő ezen változtatni. Eldöntöttem, innentől kedvesen fogok gondolni az én puncikámra. Odafigyelek rá, meghallgatom, becézem, köszönök neki, simogatom, de nem támadom le. Egyszerűen csak rajta pihentetem a kezem és beszélgetünk. Figyelem, mire vágyik, hogy van. Hagyom pihenni és ha beteg, gondoskodom róla.

Tavaly ilyenkor az Everness Fesztiválon házasságot kötöttem saját magammal. Idén itt az ideje, hogy házasságot kössek a puncimmal. Szerzek is hozzá egy gyűrűt…

Köszönöm a Heart and Sexuality módszereinek, hogy most így tudok gondolni az én drágámra!