Szabad péniszt nézegetni?

Beleakadtam egy képbe, ami egy péniszt ábrázol. Fotó, teljesen élethű. Nem is pornós, teljesen életszerű, amolyan „rendes, igazi” pénisz. Még egy korábbi bejegyzésemhez használtam illusztrációnak, amikor még nem figyeltem arra, hogy bárhol olvashatóak legyenek a bejegyzéseim – ne legyen ciki munkahelyen, vagy a metrón megnyitni.

Olyan helyzetben nyitottam meg a képet, ahol egyáltalán nem gáz, ha kiderül, hogy ezt nézem. Mégis igyekeztem a lehető leggyorsabban tovább görgetni a képernyőt és törölni a képet a számítógépről is.

Miért van ez még mindig bennem, hogy a fasz csúnya? De nem csak, hogy nem attraktív, de még úgy is érzem, rossz kislány vagyok, ha ilyen képet nézek. Még úgy is, ha nem tetszik, amit látok.

Mégis mi történhet, ha kiderül, hogy egy faszt nézegetek? Mi rosszat gondolhatnak rólam? Lehet, a másik személy elkapná a tekintetét és zavarba jönne. Kurvának tartana? Az nem érdekel. Kérdéseket tenne fel? Annál jobb, legalább beszélgetünk egyet.

7604224846_d9376bdcb6_z.jpg

Fotó: Benerazzo @ FlickR

Nem akarok így érezni, ezért kényszerítettem magam, hogy további képeket nézegessek. Hátha így jobban sikerül megbarátkoznom velük. Beírtam a Google képkeresőjébe, hogy „penis”. Mit találtam? Anatómiai rajzokat, betegségeket (pl. szemölcs a hímtagon), vicces ábrázolásokat (pl. banán két naranccsal), férfiakat alsónadrágban. De egészséges farkat egyet sem!

Miért van ez? Védjük a gyerekeinket a nemi szervektől, de ezeket a borzalmas betegségeket, rendellenességeket lehet mutatni? Mégis mi borzasztó van egy nemi szervben, amit ne lenne szabad nézni?

Valahogy mégsem szabad és ez bennem is mélyen bent gyökerezik. Várom, mikor tudom végre kigyomlálni.