Szereted a spermát?

Kaptam egyszer egy olvasói levelet, amiben azt kérdezte az úr, ciki-e, ha túl sok a spermája. Szegényt úgy fest, rosszul érintette, amikor a partnere rémült tekintetével találkozott egy ejakulációja után. Nem is csodálom, hogy ez nehéz lehetett – olyan, mintha a saját testétől, vagy egyenesen a férfiasságától undorodott volna a párja. Igaz, lehet, hogy az egész történet nem is így zajlott, lehet, hogy valami teljesen más érzelem jelent meg a hölgy arcán, csak mivel nem nagyon beszélték át az esetet, nem maradt más lehetőség, mint a feltételezgetésre hagyatkozni. 

Eszembe jutott erről egy történet. Egy régi párom nagy büszkén fröcsölte szét rajtam a magjait. „Ugye, kívánod a gecimet?” – kérdezte sokszor, mert nagyon izgatta ez a mondat. Boldoggá tette, ahogy látta rajtam szétfolyni, imádta, ahogy kicsurgott a számból, vagy mikor szétkenhette a testemen. Ez utóbbit én is imádtam. Nem az ondóját, ahhoz nem vonzódtam különösebben, de azt imádtam, ahogy szétkente rajtam. (Erről már írtam is korábban.) Ő például imádta a spermáját.

sperma_geci_ondo_ejakulacio.jpgFotó: Sarah Cervantes, Unsplash

Egy másik párom, mikor rám élvezett, nagy boldogan elkezdtem szétkenegetni magamon a magjait. Ez azonban egyből le is törölte az arcáról az orgazmus okozta mámort. Zavarodottá vált az arckifejezése, amitől úgy éreztem, valami rosszat csináltam. Talán valami gusztustalanat.

– Valami baj van? – kérdeztem egyből.
– Nem, nincs… – érkezett a gyors válasz, de aztán nagy nehezen kibökte, hogy igazából nem szereti a szagát a spermájának. Annyira zavarta a testemből áradó szag, hogy inkább mellém feküdt, mert így kevésbé érezte. Nem is hagyta, hogy hozzá bújjak ragacsos bőrömmel. 

Bár most már tudom, hogy a szagával volt problémája, engem bántott, hogy nem szeretgethettem olyan szabadon a magjait a bőrömön. Persze megtehettem, nem állított meg, csak a rossz érzések miatt már nem tudtam felszabadult lenni.

Ahogy az alábbi videóban is beszélgettünk erről egy férfival, olyan nekem a spermához való viszony kérdése, mint a menstruáció, vagy a hüvelyváladék elfogadása, megszeretése. Volt olyan partnerem, aki lelkesen szeretkezett velem, mikor véreztem, mert akkor kicsi volt az esélye, hogy teherbe esek. Tudom, hogy így is teherbe lehet esni, de mi vállaltuk a kockázatot. Boldogan élvezett belém. Más viszont undorodott az egésztől. Borzasztó érzés volt a visszautasítás, mintha ezzel együtt én magam is undorítóvá váltam volna. 

És te hogy vagy a spermával? Készültem egy kis anonim kérdéssorral. Tudom, több féle válasz is adható ezeken túl, így ha gondolod, kommentben ki is egészítheted a sort. (Bőviteni sajnos utólag nem tudom.)