Szex-sznob lettem?

Újabban már az is fontos számomra a párválasztásnál, hogy milyen a srác az ágyban. Nem meglepő? Számomra az. Eddig ugyanis, amíg nem szerettem a szexet, addig az sem volt szempont, hogy hogy viselkedik a hálószobában. Nem értettem hozzá és amúgy sem voltam képes élvezni. Annyira csak a „legyünk túl rajta” lebegett a szemeim előtt, hogy tényleg nem volt lényeg, mennyire figyelmes, ügyes, érzéki.

Úgy képzeltem, én annyira béna vagyok az ágyban, annyira lövésem sincs a témáról, hogy meg sem tudnám ítélni, ki a tehetséges. Tökéletesen megfelelt a Tesco gazdaságos is.

***

– Lilikém, veregesd meg a vállad szépen, mert megint szintet léptél a szexualitásodban! – mosolyog büszkén a belső hangom.

Tudom, hogy Dávidra gondol, illetve arra, ahogy nekem már ez a pasi nem elég. Ennél már igényesebb lettem, kifinomultabb a „szaglásom”.

horse-1139142_640.jpgFotó: WenPhotos @ Pixabay

Dávid csak reszel. Teljesen bezárkózik, és csak tolja. Ameddig petting van, addig teljesen rám van hangolódva, de amint belém hatol, mintha elvesztené a kapcsolatot velem. Elkezd egyedül szexelni.

Képtelen vagyok követni. Túl gyorsan és túl monotonon dug, ami nem túl jó érzés nekem. Próbálok ráhangolódni, de mire a közelébe érnék az élvezetnek, ő kidől, elkezd lihegni. Amikorra már kezdek túljutni a szünet okozta frusztráción (amikor csak piheg és nem csókol, nem érint), akkor újra kezdi a reszelést.

Én nem hagyom magam, a vállára fektetem és meglovagolom. Csakhogy nem hagyja! Egy darabig élvezhetem, ahogy a magam tempójában és szögében fogadom be a farkát, kis híján a csúcsra jutok, amikor „lelök” onnan.  Megemeli a csípőmet és elkezd ugyanúgy pumpálni tovább.

Felsóhajtok, mert reménytelennek érzem. Annyira távol áll tőle, hogy beszéljünk arról, ami az ágyban történik, hogy én is kezdek lemondani róla. Nem akarok ilyen szexet. Már nem akarok azért szexelni valakivel, mert közel áll a szívemhez és meg akarom adni neki ezt is. Nem. Én most már az élvezetért akarok szeretkezni.