Szex a fogorvosi székben

Egészen jóképű fogorvosom van… Bevallom, nem csak egészségtudatosságból járok hozzá, a remény is húz.

Nagy mosollyal léptem be hozzá, de aztán egyből zavarba is jöttem. Fiatal korunk ellenére magázódott velem. Meg hát olyan jóképű! Félénken mosolyogtam, minden magabiztosságom bebújt az asztal alá, ami egyébként az utcán, vagy a szórakozó helyeken velem van. Valahogy kihozza belőlem ez a pasi a tinilányt.

Zavartan próbáltam elfojtani a mosolyom,  miközben azon gondolkodtam, vajon hogy nézek ki, milyen szánalmas képet vághatok. Igyekeztem összeszedni magam és figyelni arra, amit mond, befogadni a beavatkozások tervezetét, döntéseket hozni. Beszélgetett velem, tehát rá kellett néznem, csakhogy akkor megint vigyorogni kezdtem.
– Mit gondolhat rólam? Mi a csudáért örülök ennyire egy fogtömésnek?

A konzultáció végén megkönnyebbülten léptem ki a rendelőből: ezt is megúsztam megsemmisülés nélkül. Az utcán aztán hangosan felkacagtam. Nagyon-nagyon jól szórakoztam a saját szerencsétlenkedésemen.

Készül az első fogtömés, már a székben ülök, megkönnyebbülten: valahogy megúsztam, hogy ránézzek. Röhögök magamon, tényleg olyan vagyok, mint egy szerencsétlen tizenhárom éves. Aztán hirtelen változni kezdenek a dolgok. Inkább behunyom a szemem a vakító reflektorra hivatkozva és bár a testem teljesen feszült, a gondolataimat ellazítom. Matat a számban, meghúzza a szám szélét, s eszembe jut Dávid, aki erre gerjed: imádja szex közben szétfeszíteni a számat. Bár általában fáj és el nem tudom képzelni, mi ebben a szexi, mégis mosolygok  belül, mert rá gondolok.

– Most nyissa nagyra, kérem, amennyire csak tudja! – elkalandozok a szopásra…
– Na, ez pont olyan fárasztó, mint amikor szopáskor kell hosszan nagyra nyitnom a szám. – jut eszembe. – Hogy el tudok abban is fáradni! Szerintem, kicsi az állkapcsom, vagy szűk a szám. De tényleg piszkosul el tudok benne fáradni! Kizárt, hogy az ejakulációig szopjak egy pasit, nem bírja az erőnlétem… Biztos erre is edződni kell. Ja, ezért is kérte Dávid váltásként, hogy dugjam ki a nyelvem, hogy egy kicsit arra verhesse a farkát. Aha… Ez tényleg segített, kb. egy percig, de aztán már az is nagyon megerőltető. Mégis hogy merüljek el a szopás élvezetében, ha ennyire erőlködöm közben? Mennyivel könnyebb egy puncit nyalogatni és szívogatni…

Kifolyik egy kis nyál, eszembe jut róla a geci. Valaki kedvesen, gondoskodóan letörli. Bár tudom, hogy az idősebb asszisztensnő az, lehunyt szemmel inkább mégis azt képzelem, hogy a szexi fogorvos cirógat és elkezdek fantáziálni. Hozzáér az ajkamhoz a gumikesztyűs ujja és én elkezdem szopogatni…  Szopogatom, szívogatom, s közben nedvesedik a bugyim.

Bár egyértelmű, hogy nem érdeklem ezt a pasit, én mégis megkaptam őt.

A kép forrása itt.