Szex titokban

Pasi szerint nekem is van perverzióm: a szex titokban. Úgy vette észre, hogy teljesen rágerjedtem erre a nyaralás alatt. Két helyen laktunk, az egyiknél egy kamaszlány hálószobáját kaptuk meg. A szomszéd szobában laktak a szülők, s valahogy az volt az érzésem, hogy bármikor benyithatnak, így a takaró alatt nyomtuk teljesen csöndben, lélegzet-visszafolytva. A másik ház pedig… Nos, ott még ráadásul hiányzott is az egyik fala a szobánknak, helyette egy nagy üveg nyílott onnan az emeleti szobákat összekötő folyosóra. Gyakorlatilag mindenki a mi szobánk előtt haladt el.

Fényes nappal volt, mikor megkívántuk egymást, miközben a földszinten idegenek dolgoztak. Mozdulatlanságot tettetve feküdtünk a takaró alatt, én hason, a fal felé fordulva tettem úgy, mint aki egy könyvet olvas, miközben pasi jól megujjazott. Isteni volt.

Ja, és a busz! Elsötétített távolsági buszon utaztunk, ami szinte teljesen üres volt. Megkívántam, kértem, nyúljon a bugyimba. Nagyon büszke voltam a huncutságomra. 1-2 percit élvezhettem csak, mert ránk kapcsolták a lámpát. Nem tudni, miért, hisz nem érkeztünk meg semmi olyan helyre és nem is az történt, hogy valaki elkezdett járkálni. Mi arra gyanakodtunk, hogy lehetett a buszon valami éjjel-látó kamera, ami rajtakapott minket. Én pedig ahelyett, hogy zavarba jöttem volna, vagy elszégyelltem volna magam, borzasztó büszke voltam magamra.

Fura, hogy azt mondja pasi, én arra gerjedek, amikor „tilos” a szex, mert nekem ez nem tűnt fel. Én inkább úgy éltem meg, hogy azért tetszett, mert ez volt az egyetlen lehetőség. Mindenesetre tény, hogy jó volt. És az is, hogy elképesztő büszke vagyok arra, hogy „van perverzióm”. Hogy annyi év szextől való rettegés után van, amire úgy fest, rá tudok izgulni. Még ha ez agyban nem is feltétlenül tudatosul, de a testem legalább kimutatja.

3377332163_4cd9161dd3_o.jpg

Fotó: Steven Depolo @ FlickR