Szőr, vagy nem szőr?

Döbbenten hallottam több pasitól is, hogy attól fél, nem tartják normálisnak, hogy a természetes punci szőrzetre gerjed. Csak félve meri bevallani. Gergő is ezt mondta a legutóbbi videónkban.

Leány legyen a talpán, aki tud dönteni, milyen fazont válasszon. Az egyik tábor a csupasz puncira bukik, a másik azt mondja, neki nem kell „gyerek pina”. Jó, persze, ha valaki csak egy partnernek akar tetszeni, akkor egyszerűen meg lehet kérdezni őt, válasszon.

Csak aztán erre jönnek az önismereti guruk, akik megkérdezik:

„Jó, de te milyet szeretsz?”

pussycollage.jpg

Saját rajzok.

Igen, akarhatok magamnak is tetszeni. Csakhogy, ha tegyük fel nekem a természetes dzsungel tetszik (mert amúgy nekem igenis tetszene, ha dúsabb lenne az én bundácskám), a pasim viszont így már kevésbé gerjed rám (amiért nem lehet elítélni, hisz vágyat nem tud döntés alapján produkálni), akkor most választhatok a közül, hogy szépnek akarom érezni magam, vagy kívánatosnak.

És mi van, ha mondjuk a partnerem rám bízza, milyen fazont választok, de mivel utálja köpködni a szőrt, ha meghagyom, inkább nem nyal ki? Köszönöm, orális szex nélkül nem szeretnék élni. (Bár Jay mellett még ezzel is meg tudtam békélni.)

Mindemellett pedig még mérlegelhetem azt is, hogy milyen procedúrának akarom alávetni magam: a gyantázás kegyetlen fájdalmakkal jár, a visszanövő szőr pedig (még borotválkozás után is) kegyetlenül viszket, állandóan begyullad.

Képtelen vagyok választani. Leginkább talán az tetszene saját magamnak, ha dús, természetes szőrzet borítaná a dombom, míg alul, ahol az ajkakat érintem, sima. Igen, ott lent szeretem a sima tapintást. De a szőrbeültetés azért már túlzás lenne. Így most per pillanat az a verzió győzött, hogy 3 milis hajvágóval tolom le a nagy részét, a széleket és alul pedig nullással.

És igen, azt hiszem, még egy ilyen bugyikát is bátran fel mernék vállalni úgy, hogy kilóg mellőle a szőr.

A pasiknál is kérdés ugyanez.

peniscollage.jpg

Saját rajzok.

Hallottam már olyat is, aki bizonytalankodott amiatt, hogy nem vonzó a természetes bujasága. Gondolom, itt is sokféle kedvenc létezik. Látszatra nekem nagyon tetszik a természetes dzsungel, de köpködni én sem szeretek. Részemről jó megoldás nem létezik, így nyitott vagyok mindenre, csak ne szúrjon.

Na és te hogy vagy ezzel?

A ti (és saját magam) szórakoztatásotokra készítettem egy teljesen anonim szavazást, hogy most aztán megtudjuk, mi tetszik a többségnek. Remélem, élvezni fogjátok a játékot – én élveztem az illusztrációk készítését, az tuti. (Külön bejegyzést érdemel, hogy a fasz és punci rajzolgatás milyen jó hatással volt a szexualitásomra.)

 (A submit / beküldés gomb megnyomásával válaszadás nélkül is megtekintheted a szavazás eddigi állását.)