Ez nem Kinder tojás, hanem egy szexuális játékszer

Annyira kíváncsivá tett, hogy nem tudtam otthagyni a polcon. Egy tojás, amivel a pasi a farkát tudja kényeztetni. El nem tudtam képzelni, hogy lehetséges. Mert mégis hogy férne bele egy tojás-méretű valamibe egy átlagos méretű pénisz?

Volt már olyan szerzeményem, ami kíváncsivá tett, de ettől a meglepetés tojástól teljesen lázba jöttem. De az eredmény felülmúlta képzeletem, és ez nem egy nyálas marketing-szöveg. Tényleg imádtuk.

tenga9.jpg

Tenga Egg Clicker a neve

Belül egy zselés csoda található. Puha, mint az ajkak, de nyúlik, mint egy takonylabda. Úgy rácsusszan a péniszre, mint a nő, aki már ANNÁL is jobban kívánta a pasit. Csodálatosan gyengéd anyag, belül pedig többféle mintázattal kapható.

Én a pöttyöset választottam. A kis huplik benne alapból kb. fél centi átmérőjűek, de nyúlnak.  Szerintem gyakorlatilag bármilyen méretre ráférnek.

 

Aggódtam, hogy egy egyszer használatos, eldobható játékszerről beszéltünk, de szerencsére nem. Könnyedén elmosható és az eredeti kis tojáshéjában tárolható. Csak az jön rá, hogy egy szexuális játékszer, akinek szintén van ilyen maszturbátora.

Elbűvölve néztem, ahogy Ádám tesztelte. Én magam is kipróbáltam rajta, de nekem mondjuk jobban esik a csupasz bőrét érinteni. Bizonytalan voltam, nem tudtam, mi a jó neki, hogy használjam. Olyan érzés volt, mint mikor új partnerem van és fogalmam sincs, hogy szereti, ha érintem: erősen, gyengén, gyorsan, lassan, érzékeny-e, ha nincs rendesen síkosítva a makkja… Úgy éreztem, mintha vakon tapogatóznék, ezért inkább átadtam neki a stafétát és én máshogy kezdtem kényeztetni őt: hol az ánuszát, hol a mellbimbóját izgattam. Persze tudom, ettől a teszt nem volt teljesen hiteles („dopping” volt), de imádtuk mindketten.
tenga10.jpg

tenga11.jpg

A szeptember 19-i programra szívesen elhozom ezt is (és a többi sextoy-om is), ha erre a témára szavaztok legtöbben. Itt szavazhatsz.

oszinten_a_szexrol_2017_09_19.jpg